Нови шамар Милану! Атлетико краде Џексона Мартинеза?!

Јорганџије су, наводно, већ послале понуду у висини откупне клаузуле (35.000.000 евра), а трансфер би завршиле и без медицинских прегледа.

Фудбал 22.06.2015 | 09:40
Нови шамар Милану! Атлетико краде Џексона Мартинеза?!

Паклене планове сковали су Силвио Берлускони и Адријано Галијани за Милан у летњем прелазном року, договорили неколико јаких трансфера а на крају ће можда остати без иједног од жељених појачања?! Јер после Жофрија Кондогбије, којег је градском ривалу из авиона практично отео Интер, Росонери највероватније су изгубили борбу и за Џексона Мартинеза, иако је он већ договорио личне услове са бившим шампионом Европе?!

Медији у Колумибији све гласније јављају да ће најбољи играч Порта у претходним годинама каријеру наставити у Атлетико Мадриду, а не у Милану, као што је већ било најављено. Наиме, Галијани и Берлускони би без још једног играча могли да остану због застоја који је настао око медицинских прегледа. Мартинез се тренутно налази на Копа Америка са Колумбијом, а како Росонери још чекају званично одобрење Фудбалског савеза Колумбије да 28-годишњи голгетер заврши преговоре са Миланом, у последњем моменту ускочио је Атлетико Мадрид.

Јорганџије су већ послале понуду од 35.000.000 евра (колико износи откупна клаузула прим. аут.) на адресу Порта, а колумбијски новинари пишу да је Атлетико спреман да посао заврши и без медицинских прегледа, само како би претекао Милан.

Какав би то ударац за Росонере био...

Коментари / 0

Оставите коментар