Novi šamar Milanu! Atletiko krade Džeksona Martineza?!

Jorgandžije su, navodno, već poslale ponudu u visini otkupne klauzule (35.000.000 evra), a transfer bi završile i bez medicinskih pregleda.

Fudbal 22.06.2015 | 09:40
Novi šamar Milanu! Atletiko krade Džeksona Martineza?!

Paklene planove skovali su Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani za Milan u letnjem prelaznom roku, dogovorili nekoliko jakih transfera a na kraju će možda ostati bez ijednog od željenih pojačanja?! Jer posle Žofrija Kondogbije, kojeg je gradskom rivalu iz aviona praktično oteo Inter, Rosoneri najverovatnije su izgubili borbu i za Džeksona Martineza, iako je on već dogovorio lične uslove sa bivšim šampionom Evrope?!

Mediji u Kolumibiji sve glasnije javljaju da će najbolji igrač Porta u prethodnim godinama karijeru nastaviti u Atletiko Madridu, a ne u Milanu, kao što je već bilo najavljeno. Naime, Galijani i Berluskoni bi bez još jednog igrača mogli da ostanu zbog zastoja koji je nastao oko medicinskih pregleda. Martinez se trenutno nalazi na Kopa Amerika sa Kolumbijom, a kako Rosoneri još čekaju zvanično odobrenje Fudbalskog saveza Kolumbije da 28-godišnji golgeter završi pregovore sa Milanom, u poslednjem momentu uskočio je Atletiko Madrid.

Jorgandžije su već poslale ponudu od 35.000.000 evra (koliko iznosi otkupna klauzula prim. aut.) na adresu Porta, a kolumbijski novinari pišu da je Atletiko spreman da posao završi i bez medicinskih pregleda, samo kako bi pretekao Milan.

Kakav bi to udarac za Rosonere bio...

Komentari / 0

Ostavite komentar