Видео: Јамајчански селфи са ''Месијем центурионом''!

Најбољи фудбалер Аргентине Лионел Меси одиграо је против Јамајке 100. утакмицу у националном дресу.

Фудбал 22.06.2015 | 10:20
Видео: Јамајчански селфи са ''Месијем центурионом''!

Меси је на Копа Америка против Јамајке остварио велики јубилеј, а ’Гаучоси’ су минималном победом остварили пласман у четвртфинале.

Момак из Росарија дебитовао је за национални тим 17. августа 2005. године против Мађарсе, када је у игру ушао у 63. минуту, али је само два минута касније добио директан црвени картон.

Тада се није чинило да ће добро проћи у дресу репрезентације, иако је претходно освојио Светско првенство за младе, али је феноменални играч Барселоне донео трофеј на Олимпијским играма 2008. и ускоро ће постати најбољи стрелац у историји Аргентине.

Меси је до сада постигао 46 погодака за своју земљу, а испред њега је само легендарни Габријел Батистута који је дао десет више.

„Одиграло смо сјајно прво полувреме против Јамајке и имали смо много шанси за гол. Истина је да смо у другом делу игре спустили темпо. Не знам зашто се то десило, једноставно смо се мучили да пронађемо простор“, рекао је Меси.

После тог сусрета десила се једна интерсантна ситуација која јасно показује колика је звезда нападач Аргентине. нападач ’Реге бојса’ Дешорн Браун пришао је Месију носећи мобилни телефон и замолио га за један ’селфи’.

Коментари / 0

Оставите коментар