Video: Jamajčanski selfi sa ''Mesijem centurionom''!

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi odigrao je protiv Jamajke 100. utakmicu u nacionalnom dresu.

Fudbal 22.06.2015 | 10:20
Video: Jamajčanski selfi sa ''Mesijem centurionom''!

Mesi je na Kopa Amerika protiv Jamajke ostvario veliki jubilej, a ’Gaučosi’ su minimalnom pobedom ostvarili plasman u četvrtfinale.

Momak iz Rosarija debitovao je za nacionalni tim 17. avgusta 2005. godine protiv Mađarse, kada je u igru ušao u 63. minutu, ali je samo dva minuta kasnije dobio direktan crveni karton.

Tada se nije činilo da će dobro proći u dresu reprezentacije, iako je prethodno osvojio Svetsko prvenstvo za mlade, ali je fenomenalni igrač Barselone doneo trofej na Olimpijskim igrama 2008. i uskoro će postati najbolji strelac u istoriji Argentine.

Mesi je do sada postigao 46 pogodaka za svoju zemlju, a ispred njega je samo legendarni Gabrijel Batistuta koji je dao deset više.

„Odigralo smo sjajno prvo poluvreme protiv Jamajke i imali smo mnogo šansi za gol. Istina je da smo u drugom delu igre spustili tempo. Ne znam zašto se to desilo, jednostavno smo se mučili da pronađemo prostor“, rekao je Mesi.

Posle tog susreta desila se jedna intersantna situacija koja jasno pokazuje kolika je zvezda napadač Argentine. napadač ’Rege bojsa’ Dešorn Braun prišao je Mesiju noseći mobilni telefon i zamolio ga za jedan ’selfi’.

Komentari / 0

Ostavite komentar