Пепе Реина се враћа у Наполи!

Повратак у Напуљ, али овог пута не на позајмицу. Пепе Реина ускоро стиже на Сан Паоло како би поново задужио опрему Наполија.

Фудбал 21.06.2015 | 16:15
Пепе Реина се враћа у Наполи!

После сезоне коју је провео углавном на клупи минхенског Бајерна, Пепе Реина спреман је да окрене нови лист у каријери и ухлебљење поново пронађе у Италији. И то поново у Наполију, за који би могао да потпише већ у уторак или среду, открио је одлично упућени италијански стручњак за трансфере, Ђанлука Ди Марцио.

Прекаљени шпански голман жели да после сезоне „одмора“ поново добије редовну минутажу, а како ствари стоје, Наполи је спреман да Реини пружи оно што тражи. Бивши голман Ливерпула требало би да у Напуљ стигне већ у уторак, када се очекује да одради потребне медицинске прегледе, а потом и да стави параф на уговор са клубом у којем је играо на позајмици током сезоне 2013/14.

Реина би у Наполи стигао као замена за Рафаела и Маријана Андухара, који минуле сезоне нису уносили потребну дозу поверења на гол линији. Шпански чувар мреже је у дресу Бајерна одиграо тек две утакмице у свим такмичењима.

Коментари / 0

Оставите коментар