Pepe Reina se vraća u Napoli!

Povratak u Napulj, ali ovog puta ne na pozajmicu. Pepe Reina uskoro stiže na San Paolo kako bi ponovo zadužio opremu Napolija.

Fudbal 21.06.2015 | 16:15
Pepe Reina se vraća u Napoli!

Posle sezone koju je proveo uglavnom na klupi minhenskog Bajerna, Pepe Reina spreman je da okrene novi list u karijeri i uhlebljenje ponovo pronađe u Italiji. I to ponovo u Napoliju, za koji bi mogao da potpiše već u utorak ili sredu, otkrio je odlično upućeni italijanski stručnjak za transfere, Đanluka Di Marcio.

Prekaljeni španski golman želi da posle sezone „odmora“ ponovo dobije redovnu minutažu, a kako stvari stoje, Napoli je spreman da Reini pruži ono što traži. Bivši golman Liverpula trebalo bi da u Napulj stigne već u utorak, kada se očekuje da odradi potrebne medicinske preglede, a potom i da stavi paraf na ugovor sa klubom u kojem je igrao na pozajmici tokom sezone 2013/14.

Reina bi u Napoli stigao kao zamena za Rafaela i Marijana Anduhara, koji minule sezone nisu unosili potrebnu dozu poverenja na gol liniji. Španski čuvar mreže je u dresu Bajerna odigrao tek dve utakmice u svim takmičenjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar