Исповест несуђеног јунака Даче Пантића...

Разочаран сам, све ме боли, убило ме време немира и глупих ствари! „Надам се да ћу бити онај стари и да ћу се поново радовати са вама“, поручио суспендовани омладински репрезентативац Србије.

Фудбал 20.06.2015 | 21:45
Исповест несуђеног јунака Даче Пантића...

Пројектован је да буде један од главних играча у репрезентацији, можда и њен капитен, али уместо да на Новом Зеланду „тера лопту“ и радује се титули првака света, Данило Пантић је у Руми, где је само посредством ТВ екрана могао да испрати славље Орлића против Бразила.

Логично, да им честита на трофеју...
„Много сам поносан на ове момке, хвала им за све лепе тренутке и све голове које смо заједно прослављали. Много времена сам провео са вама и знам колико је труда уложено, многио сам срећан због овог великог успегха“, написао је на Инстаграму Пантић, који је одлуком Фудбалског савеза Србије суспендован и није био у прилици да се стави на располагање селектору Вељку Пауновићу иако је био члан ове генерације.

Везни фудбалер је до скора био члан Партизана, који га због одбијања да продужи уговор вратио из провг тима у омладинце, после чега је уследила реакција ФСС, па је талентовани Пантић пропустио такмичење на Новом Зеланду.
„Није ми лако, много сам разочаран, убило ме је све ово време немира и глупих ствари, не могу да опишем како се тренутно осећам. Сви смо сањали исто, остварило се, али ја нисам део тога. Ја нисам део овог завршног чина, завршног гола, много ме боли“.

Данило Пантић је у изајви за Спортски журнал пре неколико дана поручио да је у обавези да се 1. јула јави на прозивку Челсија, међутим, очигледно је емотивно растрзан између пута за Лондон и успеха омладинске репрезентације.
„Све ме боли, надам се да ће ме проћи све ово и да ћу се вратити и бити онај стари. Да ћу се поново радовати са вама и делити добре и лоше ствари. Увек уз вас“, напоменуо је на крају Пантић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гробар

20.06.2015 21:07

Па ти немој потписати за партизан него трци за парама и за годину те нема ни у другој лиги

ОДГОВОРИТЕ