Ispovest nesuđenog junaka Dače Pantića...

Razočaran sam, sve me boli, ubilo me vreme nemira i glupih stvari! „Nadam se da ću biti onaj stari i da ću se ponovo radovati sa vama“, poručio suspendovani omladinski reprezentativac Srbije.

Fudbal 20.06.2015 | 21:45
Ispovest nesuđenog junaka Dače Pantića...

Projektovan je da bude jedan od glavnih igrača u reprezentaciji, možda i njen kapiten, ali umesto da na Novom Zelandu „tera loptu“ i raduje se tituli prvaka sveta, Danilo Pantić je u Rumi, gde je samo posredstvom TV ekrana mogao da isprati slavlje Orlića protiv Brazila.

Logično, da im čestita na trofeju...
„Mnogo sam ponosan na ove momke, hvala im za sve lepe trenutke i sve golove koje smo zajedno proslavljali. Mnogo vremena sam proveo sa vama i znam koliko je truda uloženo, mnogio sam srećan zbog ovog velikog uspegha“, napisao je na Instagramu Pantić, koji je odlukom Fudbalskog saveza Srbije suspendovan i nije bio u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Veljku Paunoviću iako je bio član ove generacije.

Vezni fudbaler je do skora bio član Partizana, koji ga zbog odbijanja da produži ugovor vratio iz provg tima u omladince, posle čega je usledila reakcija FSS, pa je talentovani Pantić propustio takmičenje na Novom Zelandu.
„Nije mi lako, mnogo sam razočaran, ubilo me je sve ovo vreme nemira i glupih stvari, ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Svi smo sanjali isto, ostvarilo se, ali ja nisam deo toga. Ja nisam deo ovog završnog čina, završnog gola, mnogo me boli“.

Danilo Pantić je u izajvi za Sportski žurnal pre nekoliko dana poručio da je u obavezi da se 1. jula javi na prozivku Čelsija, međutim, očigledno je emotivno rastrzan između puta za London i uspeha omladinske reprezentacije.
„Sve me boli, nadam se da će me proći sve ovo i da ću se vratiti i biti onaj stari. Da ću se ponovo radovati sa vama i deliti dobre i loše stvari. Uvek uz vas“, napomenuo je na kraju Pantić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

grobar

20.06.2015 21:07

Pa ti nemoj potpisati za partizan nego trci za parama i za godinu te nema ni u drugoj ligi

ODGOVORITE