Због новца наручио убиство супруге

Зариф Сеферовић (53) предат је током јучерашњег дана у надлежност Тужилаштва Тузланског кантона под сумњом да је учествовао у убиству своје супруге Светлане Сеферовић (52), која је у уторак убијена у мјесту Башиговци код Живиница.

Босна и Херцеговина 20.06.2015 | 14:14
Због новца наручио убиство супруге

- Супруг убијене С. С. лишен је слободе и Тужилаштво је ставило захтјев да му се одреди притвор. Тренутно још није саслушан и чека се долазак његовог адвоката како би саслушање почело – казао је јуче послије подне Иво Ивељић, тужилац Тужилаштва ТК.

Зариф Сеферовић и његова убијена супруга Светлана држављани су Њемачке и према изборима блиским МУП-у ТК, већ је послато обавјештење надлежним њемачким службама о овом догађају.

Аваз сазнаје да су од њемачких служби, поред осталих, затражене и провјере информација о имовинском стању Сеферовића, као и информација о посједовању њемачке полисе животног осигурања убијене.

Сеферовић је у првим контактима с истражиоцима, давао контрадикторне информације, што га је, поред осталих нелогичности, довело у сумњу да би могао бити извршилац или саучесник у убиству своје супруге. 

Сеферовић је у уторак пријавио полицији да су два непозната разбојника на макадамском путу на локалитету Баре зауставила аутомобил Опел Зафира, у којем су се возили он и његова супруга. Потом су, уз пријетњу пиштољем, од његове супруге изнудили новац, а након што им је она дала одређену суму, незадовољни тиме, у њу су испалили три хица.

 

Жена је на мјесту остала мртва, а разбојници су, према његовим ријечима, казали Сеферовићу да се удаљи. Он је отишао у полицију и пријавио цијели случај. Његов исказ имао је нелогичност па га је полиција ухапсила због сумње да је, заправо, он имао директну везу с убиством властите супруге, која је врло имућна, те да је потом инсценирано разбојништво.

Шта се тачно догодило, биће познато након његовог саслушања. Сумња се да је он наручио убиство ради наплате супругине полисе осигурања.

Полиција је провођењем истражних радњи у вези с овим злочином уочила два аутомобила на мјесту догађаја, и то Опел Зафиру и Ауди њемачких регистарских ознака.

Извор: Дневни аваз

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Хммм

20.06.2015 12:48

Светлана,црна Светлана ста це ти Зариф,адли-кадли,проради у њему рдјава крв...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@хммм

20.06.2015 14:06

Не сери богати,као да код вас Милорада,Мирољуба,Ратомира...нема злоцинаца,какве везе има злоцинац са нацијом,именом?Могла је бити и Ханифа,Расема...овај би је кокнуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

20.06.2015 14:26

Само урличу "Сребреница, Сребреница"... окрените се мало око себе... Терористи на сваком кораку... монструми на сваком кораку... злочинци слободно шетају... мало се освјестите, Погледајте истини у очи

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

20.06.2015 16:28

Ста је мислила Светлана са Сеферовицем, то је требала раније мислити. Памет у главу посебно данас када је свега висе него "људи".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

20.06.2015 16:51

Ко о чему ови опет потезу национализам, све је овдје болесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не кази

20.06.2015 16:54

Љубав и новцаник одвојити. Он би њу убио и да је Семса била њему није битно име него паре зато зене не реците истину никад сто је везано за имовину посебно ако имас висе проради љубомора. 20 година сам у браку он не зна колико ја имам пара а ни ја не знам колико он има свакако це то све остати насој кцерки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре не кажи

22.06.2015 11:29

Одлика модерних бракова је да нико ништа не зна а живе заједно. Ја имам љубавницу а жена не зна за то, нити ја знам да она има љубавника. Што смо ми у браку ј.... ме ако знам, а не зна ни моја супруга.