Паун: Титула за покојног оца; момци ће опет бити на крову свијета!

Селектор репрезентације Србије до 20 година Вељко Пауновић каже да ће његови играчи направити велике каријере.

Фудбал 20.06.2015 | 13:15
Паун: Титула за покојног оца; момци ће опет бити на крову свијета!

“Могу да дођу на врх света. Могу да вам кажем да у овој генерацији има много добрих играча и да ће у наредних десет година они играти у најбољим утакмицама на свету. Ово је тренутак када ова генерација треба да одрасте, да каже ’збогом’ фудбалу у млађим категоријама, а урадила је то на најбољи могући начин. Сада морају да се фокусирају на следећих десет година“.

“Желео бих да се захвалим нашем народу и нашој земљи на подршци, и овде на Новом Зеланду и свугде у свету. Трофеј посвећујем оцу који је преминуо пре шест месеци – ово је за њега“, додао је Пауновић.

Србија је у финалу савладала Бразил после продужетака са 2:1 и остварила вероватно највећи успех у историји српског фудбала.

“Честитам и Бразилу, они су невероватан тим и такође заслужују трофеј. И ми смо много научили од њих. Јесмо ли имали среће? Да, имали смо среће, али она се заслужује, а ми смо радили екстремно напорно. Тим смо који игра као један и мислим да је на крају славила екипа која је највише желела трофеј. Ово ће нам дати самопоуздање за будућност, али морамо да наставимо да градимо, и наш фудбал и наше друштво“, закључио је селектор Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар