Стеауа жели Рајковића, што прије!

Остаје да се види каква ће бити реакција челника Звезде, уколико стигне и званична понуда Стеауе, с обзиром да је потпредседник клуба Славиша Кокеза недавно најавио да Рајковић остаје у српском вицешампиону још годину дана.

Фудбал 20.06.2015 | 16:15
Стеауа жели Рајковића, што прије!

Румунска Стеауа заинтересована је голмана Црвене звезде и омладинске репрезентације Србије Предрага Рајковића, пише тамошњи Про Спорт.

Шампион Румуније након одласка првог чувара мреже Гиедуријуса Арлаускиса у енглески Вотфорд тражи право решење на гол линији, пошто досадашњи резервисти Флорин Ница и млади Валентин Којокару вероватно поново неће бити у првом плану.

Румуни Рајковића виде као голмана који у Србији највише обећава, али су свесни да ће Стеауа прво морати да се договори са Црвеном звездом, пошто млади чувар мреже има уговор на стадиону Рајко Митић до лета 2017. године.

Остаје да се види каква ће бити реакција челника Звезде уколико стигне и званична понуда из Румуније, с обзиром да је потпредседник клуба Славиша Кокеза недавно најавио да Рајковић остаје у српском вицешампиону још годину дана.

Коментари / 0

Оставите коментар