Steaua želi Rajkovića, što prije!

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija čelnika Zvezde, ukoliko stigne i zvanična ponuda Steaue, s obzirom da je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza nedavno najavio da Rajković ostaje u srpskom vicešampionu još godinu dana.

Fudbal 20.06.2015 | 16:15
Steaua želi Rajkovića, što prije!

Rumunska Steaua zainteresovana je golmana Crvene zvezde i omladinske reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, piše tamošnji Pro Sport.

Šampion Rumunije nakon odlaska prvog čuvara mreže Giedurijusa Arlauskisa u engleski Votford traži pravo rešenje na gol liniji, pošto dosadašnji rezervisti Florin Nica i mladi Valentin Kojokaru verovatno ponovo neće biti u prvom planu.

Rumuni Rajkovića vide kao golmana koji u Srbiji najviše obećava, ali su svesni da će Steaua prvo morati da se dogovori sa Crvenom zvezdom, pošto mladi čuvar mreže ima ugovor na stadionu Rajko Mitić do leta 2017. godine.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija čelnika Zvezde ukoliko stigne i zvanična ponuda iz Rumunije, s obzirom da je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza nedavno najavio da Rajković ostaje u srpskom vicešampionu još godinu dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar