Бенфика жели тандем Митровић-Живковић!

Бенфика се нада, Друловић каже да нема кикса! Славни португалски клуб већ дуже времена јури тандем српских фудбалера, узда се у добре везе са Захавијем, али конкуренција је жестока.

Фудбал 20.06.2015 | 15:30
Бенфика жели тандем Митровић-Живковић!

Остао је само Љубомир Фејса, али Бенфика опет кује планове о стварању српске колоније. Већ дуже време је познат интерес португалског великана за српски тандем: Андрија Живковић - Александар Митровић.

Бенфика би их узела одмах да може, али проблем је јака конкуренција. Португалци ће морати добро да се помуче да добију двојицу талентованих српских офанзиваца. Ипак, према писању тамошњих медија, нада и даље постоји. И није мала.

Бенфика се за довођење Живковића узда у добре везе са Пинијем Захавијем чији инвестициони фонд је власник Живковићевог уговора. Израелац је раније помогао да дођу Лазар Марковић и још неки играчи. Проблем је што је у игри и Челси, који би могао да узме Живковића и проследи га на позајмицу у Сампдорију. Не одустаје ни Валенсија која је у једном тренутку била изразити фаворит за довођење Живковића и чак је постојала опција да га потом позајми Бенфики.
„Сјајан је у игри један на један. Има фантастичну леву ногу и све квалитете да игра за клуб какав је Бенфика“, скенирао је Живковића бивши играч овог клуба Љубинко Друловић у разговору за А Болу.

Што се Митровића тиче, и око њега је компликована ситуација. У игри је и даље Њукасл, али и неки бундеслигаши и Рома. Свонси делује као најозбиљнији кандидат.
„Има само 20 година, а већ је стартер у репрезентацији Србије. Расан је стрелац, добро игра са обе ноге, опасан је у скоку... Ако га Бенфика доведе исплатиће јој се јер ће за две или три године вредети више. Може да постане један од најбољих нападача у Европи“, истакао је Друловић за А Болу.

Коментари / 0

Оставите коментар