Тетоважу Српске урадио "из глупости"?!!!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Огњен Врањеш објаснио разлоге и мотиве због којих је истетовирао границе Републике Српске.

Фудбал 20.06.2015 | 15:00
Тетоважу Српске урадио "из глупости"?!!!

Тетоважа граница РС дефанзивца турског Гацијантепа подигла је велику буру у јавности, па је Бањалучанин најпре преправио сатом да би умирио навијаче "змајева", али му упркос преправци, "БХ Фанатицоси" нису опростили.

Врањеш се до петка није оглашавао у јавности о том случају, али је данас, ипак, "образложио" тетоважу која је подигла на ноге целу Босну и Херцеговину, односно оба њена ентитета.

"То сам урадио пре годину и по, али нико од играча то није видео. Искрено, мислим да неког објашњења немам. То сам истетовирао из глупости, а не зато што сам то желео или што ме је неко наговорио. Није ни из досаде. Најпростије речено, не могу објаснити зашто", рекао је некадашњи фудбалер бањалучког Борца за сарајевски "Дневни аваз".

Према сопственим речима, победио је и горе ствари од ове са тетоважом.

"Немам ништа против наших навијача. Они су ту да кажу шта им се свиђа, а шта не свиђа. У овом случају су показали незадовољство, али то је њихова ствар. Мени је важно да су играчи, селектор и Фудбалски савез БиХ стали иза мене и нико ми ништа није пребацио због тетоваже. Нисам пао, дигао сам главу и кренуо даље".

Признао је ипак да му није било свеједно кад је на трибинама "Билиног поља" у сусрету са Израелом (3:1) видео транспарент "Оги, твој сат је откуцао".

"Није леп осећај, али сам професионалац. Знам да сам ту да играм за своју државу и то сам и учинио".

О преправљању тетоваже рекао је и...

"Желео сам да смирим ситуацију. Не због навијача, него због колега из свлачионице. Нико ми од њих није ништа приговорио, ово је моје тело и радим с њим шта хоћу. Али, одлучио сам да преправим тетоважу, из поштовања према играчима и тиму".

Врањеш је, на крају, подвукао да увек даје максимум у дресу "змајева".

"Ја сам такав тип играча и није важно да ли играм за улицу, пријатеље или репрезентацију. Увек дајем све од себе, тако сам васпитан. Али, наравно да ми играње за репрезентацију значи. Драго ми је што сам члан 'змајева' и срећан сам што могу да допринесем", закључио је Врањеш.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

20.06.2015 13:04

Каква ти је изјава због глупости!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

20.06.2015 14:30

Само се ти увлаци њима у дупе,умјесто да будес поносан на то сто си урадио ти се правдас буздованима

ОДГОВОРИТЕ