Tetovažu Srpske uradio "iz gluposti"?!!!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ objasnio razloge i motive zbog kojih je istetovirao granice Republike Srpske.

Fudbal 20.06.2015 | 15:00
Tetovažu Srpske uradio "iz gluposti"?!!!

Tetovaža granica RS defanzivca turskog Gacijantepa podigla je veliku buru u javnosti, pa je Banjalučanin najpre prepravio satom da bi umirio navijače "zmajeva", ali mu uprkos prepravci, "BH Fanaticosi" nisu oprostili.

Vranješ se do petka nije oglašavao u javnosti o tom slučaju, ali je danas, ipak, "obrazložio" tetovažu koja je podigla na noge celu Bosnu i Hercegovinu, odnosno oba njena entiteta.

"To sam uradio pre godinu i po, ali niko od igrača to nije video. Iskreno, mislim da nekog objašnjenja nemam. To sam istetovirao iz gluposti, a ne zato što sam to želeo ili što me je neko nagovorio. Nije ni iz dosade. Najprostije rečeno, ne mogu objasniti zašto", rekao je nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca za sarajevski "Dnevni avaz".

Prema sopstvenim rečima, pobedio je i gore stvari od ove sa tetovažom.

"Nemam ništa protiv naših navijača. Oni su tu da kažu šta im se sviđa, a šta ne sviđa. U ovom slučaju su pokazali nezadovoljstvo, ali to je njihova stvar. Meni je važno da su igrači, selektor i Fudbalski savez BiH stali iza mene i niko mi ništa nije prebacio zbog tetovaže. Nisam pao, digao sam glavu i krenuo dalje".

Priznao je ipak da mu nije bilo svejedno kad je na tribinama "Bilinog polja" u susretu sa Izraelom (3:1) video transparent "Ogi, tvoj sat je otkucao".

"Nije lep osećaj, ali sam profesionalac. Znam da sam tu da igram za svoju državu i to sam i učinio".

O prepravljanju tetovaže rekao je i...

"Želeo sam da smirim situaciju. Ne zbog navijača, nego zbog kolega iz svlačionice. Niko mi od njih nije ništa prigovorio, ovo je moje telo i radim s njim šta hoću. Ali, odlučio sam da prepravim tetovažu, iz poštovanja prema igračima i timu".

Vranješ je, na kraju, podvukao da uvek daje maksimum u dresu "zmajeva".

"Ja sam takav tip igrača i nije važno da li igram za ulicu, prijatelje ili reprezentaciju. Uvek dajem sve od sebe, tako sam vaspitan. Ali, naravno da mi igranje za reprezentaciju znači. Drago mi je što sam član 'zmajeva' i srećan sam što mogu da doprinesem", zaključio je Vranješ.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

20.06.2015 13:04

Kakva ti je izjava zbog gluposti!?

ODGOVORITE
Name

Md

20.06.2015 14:30

Samo se ti uvlaci njima u dupe,umjesto da budes ponosan na to sto si uradio ti se pravdas buzdovanima

ODGOVORITE