Цвијановићева и Гатарић на суду 2. јула

Начелник Прњавора Синиша Гатарић ове године не излази из суднице. 

Република Српска 19.06.2015 | 12:39
Цвијановићева и Гатарић на суду 2. јула

Поред процеса који води против Драге Калабића по тужби за клевету, Гатарић је тужио и предсједника Владе Републике Српске Жељку Цвијановић, такође за клевету због њених изјава у којима га је оптужила да опструише изградњу аутопута Бањалука - Добој.

Прво рочиште у процесу „Гатарић против Цвијановићеве“ заказано је за 2. јул пред Основним судом у Бањалуци. Иако није познато да ли ће се премијерка појавити у „оптуженичкој клупи“ нема сумње да нас очекује још један ријалити са домаћим политичарима у главним улогама.

– Имамо доказе да је градња аутопута почета без потребних дозвола и мимо закона. Због јавашлука, приликом градње аутопута погинуо је и један радник из Македоније који је био запослен у партнерској фирми „Градња“ из Скопља која је ангажована на изградњи аутопута као подизвођач. Носиоци власти јавним нападима на Гатарића покушавају да прикрију своје мутне радње око аутопута – каже Гатарићев адвокат Марко Драгић.

Гатарић је раније тужио Драгу Калабића због изјава да је спријечио пролазак гасовода кроз Прњавор и да га је, наводно, лично звао предсједник Русије Владимир Путин и молио да одблокира гасовод. Да смијурија буде још већа, ових дана по Бањалуци кружи виц да је суд у том процесу позвао Путина као свједока. Шоу иде даље!

Извор: Магазин Истина

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

МироБец

19.06.2015 11:07

Јел има игдје иједан веци пројекат (посао) у РС а да ови криминалци на власти нису мутили, крали и уградјивали себе ??? Па људи докле овако...унистисте нас ,пропадосмо нацисто у сваком погледу, не требају нам непријатељи они нас унистисе... Бијела куга и одумирање нације одавно су поцеле.Како омладина да се упусти у авантуру да стице породицу кад су услови за зивот никакви,посла се нема ,и ако има плате су смјесно мале а цијене европске ,само лоповија,корупција,криминал цвјетају на све стране... НАРОДЕ ДИЗИТЕ СЕ НА УСТАНАК ДОК ЈЕ ВРИЈЕМЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

19.06.2015 13:00

Је ли, Миро; је л ти то нама из Беча поручујеш? У праву си ти, то стоји, ал и вас ( преко гране )нам је доста...Не бих у детаље...

Name

МироБец

19.06.2015 14:58

За зему "бл" : бас сам знатизељан да ми одговорис сто вам је "нас доста" и слободно реци детаље а ја цу теби сад реци неколико мојих детаља :Ја и мојих неколико близих пријатеља ,одкако смо досли у овај бијели свијет радили смо и најтезе и најпрљавије послове да би имали за себе а и да помогнемо нај близу фамилију (од родитеља па до браце и сестара)које и дан данас помаземо са 200 до 300 € мјесецно. Да не прицам и да се не хвалим кад год је била нека поплава или друга непогода хуманитарно смо активни били - камионима помоц слали... Скоро сам цитао на неком сајту да официјелно преко рацуна и Wестерн Униону Дијаспора посаље у БиХ 1,5 милијарди евра... погледај:хттп://www.ртвбн.цом/330652/Дијаспора-нас-цува-од-економског-краха и да и ја теби казем : и нама је таквих као ти доста, просле године сте имали сансе на изборима да промјените несто на боље сад цутите и трпите....

Name

Василије

19.06.2015 12:27

Код нас је комплетна власт јавашлук,ја државе и пропасти,мајко моја.Да ли смо осуђени да ово трпимо,и до када?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

19.06.2015 13:27

ТРПИЋЕМО ДО ВИЈЕКА, ТАКАВ СМО НАРОД, МАЗОХИСТИ И ГЛУПИ, А ОВИ НА ВЛАСТИ ТО ЗНАЈУ, ЧАК ЈЕ И ЦРКВА УЗ ЊИХ, КАКВА БРУКА И СРАМОТА

Name

ПЕСИМИСТА

19.06.2015 12:41

ДЈЕЦО И ОМЛАДИНО НЕМОЈ ТЕ ГЛЕАДАТИ И ЦИТАТИ ОВАКВЕ ТЕКСТОВЕ, ОВЕ ТЕТЕ И ЦИКЕ ПОЈМА НЕМАЈУ СТА ЈЕ ДРЗАВА , А ЈОС МАЊЕ ЗНАЊА И КАДА БИ ХТЈЕЛИ НЕЗНАЈУ......ПЕСИМИСТА, ТЈ. ВЕЛИКИ ОПТИМИСТА СА ИСКУСТВОМ.....ПОЗДРАВ СВИМ ПОСТЕНИМ И ЦАСНИМ ЉУДИМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

19.06.2015 13:37

Они и немају друга посла досада се мора убити а има се и пара на крају даје својим судовима опстаце и они тако а не ресавати неке парнице Које доносе 50-100 марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла моторс

19.06.2015 19:07

Фактицки ово није истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

19.06.2015 20:35

Немој Гатарићу тужити б..алу није она крива што м...у.на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје Кузмановић

24.06.2015 21:07

Градња аутопута је започета крајем септембра 2012. године. Ако рок изградње 36 мјесеци онда би се морали почетком септембра могли возити аутопутем од Прњавора до Добоја. Ако нисам у праву - молим вас дајте ми објашњење. Јесте да је било доста кише у мају прошле године а то није сметало да се из каменолома није могао навозити камен на трасу, све се то у терминском плану и главном пројекту извођења радова предвиди.

ОДГОВОРИТЕ