Cvijanovićeva i Gatarić na sudu 2. jula

Načelnik Prnjavora Siniša Gatarić ove godine ne izlazi iz sudnice. 

Republika Srpska 19.06.2015 | 12:39
Cvijanovićeva i Gatarić na sudu 2. jula

Pored procesa koji vodi protiv Drage Kalabića po tužbi za klevetu, Gatarić je tužio i predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, takođe za klevetu zbog njenih izjava u kojima ga je optužila da opstruiše izgradnju autoputa Banjaluka - Doboj.

Prvo ročište u procesu „Gatarić protiv Cvijanovićeve“ zakazano je za 2. jul pred Osnovnim sudom u Banjaluci. Iako nije poznato da li će se premijerka pojaviti u „optuženičkoj klupi“ nema sumnje da nas očekuje još jedan rijaliti sa domaćim političarima u glavnim ulogama.

– Imamo dokaze da je gradnja autoputa početa bez potrebnih dozvola i mimo zakona. Zbog javašluka, prilikom gradnje autoputa poginuo je i jedan radnik iz Makedonije koji je bio zaposlen u partnerskoj firmi „Gradnja“ iz Skoplja koja je angažovana na izgradnji autoputa kao podizvođač. Nosioci vlasti javnim napadima na Gatarića pokušavaju da prikriju svoje mutne radnje oko autoputa – kaže Gatarićev advokat Marko Dragić.

Gatarić je ranije tužio Dragu Kalabića zbog izjava da je spriječio prolazak gasovoda kroz Prnjavor i da ga je, navodno, lično zvao predsjednik Rusije Vladimir Putin i molio da odblokira gasovod. Da smijurija bude još veća, ovih dana po Banjaluci kruži vic da je sud u tom procesu pozvao Putina kao svjedoka. Šou ide dalje!

Izvor: Magazin Istina

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

MiroBec

19.06.2015 11:07

Jel ima igdje ijedan veci projekat (posao) u RS a da ovi kriminalci na vlasti nisu mutili, krali i ugradjivali sebe ??? Pa ljudi dokle ovako...unististe nas ,propadosmo nacisto u svakom pogledu, ne trebaju nam neprijatelji oni nas unistise... Bijela kuga i odumiranje nacije odavno su pocele.Kako omladina da se upusti u avanturu da stice porodicu kad su uslovi za zivot nikakvi,posla se nema ,i ako ima plate su smjesno male a cijene evropske ,samo lopovija,korupcija,kriminal cvjetaju na sve strane... NARODE DIZITE SE NA USTANAK DOK JE VRIJEME.

ODGOVORITE
Name

bl

19.06.2015 13:00

Je li, Miro; je l ti to nama iz Beča poručuješ? U pravu si ti, to stoji, al i vas ( preko grane )nam je dosta...Ne bih u detalje...

Name

MiroBec

19.06.2015 14:58

Za zemu "bl" : bas sam znatizeljan da mi odgovoris sto vam je "nas dosta" i slobodno reci detalje a ja cu tebi sad reci nekoliko mojih detalja :Ja i mojih nekoliko blizih prijatelja ,odkako smo dosli u ovaj bijeli svijet radili smo i najteze i najprljavije poslove da bi imali za sebe a i da pomognemo naj blizu familiju (od roditelja pa do brace i sestara)koje i dan danas pomazemo sa 200 do 300 € mjesecno. Da ne pricam i da se ne hvalim kad god je bila neka poplava ili druga nepogoda humanitarno smo aktivni bili - kamionima pomoc slali... Skoro sam citao na nekom sajtu da oficijelno preko racuna i Western Unionu Dijaspora posalje u BiH 1,5 milijardi evra... pogledaj:http://www.rtvbn.com/330652/Dijaspora-nas-cuva-od-ekonomskog-kraha i da i ja tebi kazem : i nama je takvih kao ti dosta, prosle godine ste imali sanse na izborima da promjenite nesto na bolje sad cutite i trpite....

Name

Vasilije

19.06.2015 12:27

Kod nas je kompletna vlast javašluk,ja države i propasti,majko moja.Da li smo osuđeni da ovo trpimo,i do kada?

ODGOVORITE
Name

BORAC

19.06.2015 13:27

TRPIĆEMO DO VIJEKA, TAKAV SMO NAROD, MAZOHISTI I GLUPI, A OVI NA VLASTI TO ZNAJU, ČAK JE I CRKVA UZ NJIH, KAKVA BRUKA I SRAMOTA

Name

PESIMISTA

19.06.2015 12:41

DJECO I OMLADINO NEMOJ TE GLEADATI I CITATI OVAKVE TEKSTOVE, OVE TETE I CIKE POJMA NEMAJU STA JE DRZAVA , A JOS MANJE ZNANJA I KADA BI HTJELI NEZNAJU......PESIMISTA, TJ. VELIKI OPTIMISTA SA ISKUSTVOM.....POZDRAV SVIM POSTENIM I CASNIM LJUDIMA U REPUBLICI SRPSKOJ.

ODGOVORITE
Name

stojan

19.06.2015 13:37

Oni i nemaju druga posla dosada se mora ubiti a ima se i para na kraju daje svojim sudovima opstace i oni tako a ne resavati neke parnice Koje donose 50-100 maraka.

ODGOVORITE
Name

Tesla motors

19.06.2015 19:07

Fakticki ovo nije istina.

ODGOVORITE
Name

Brod

19.06.2015 20:35

Nemoj Gatariću tužiti b..alu nije ona kriva što m...u.na.

ODGOVORITE
Name

Миливоје Кузмановић

24.06.2015 21:07

Градња аутопута је започета крајем септембра 2012. године. Ако рок изградње 36 мјесеци онда би се морали почетком септембра могли возити аутопутем од Прњавора до Добоја. Ако нисам у праву - молим вас дајте ми објашњење. Јесте да је било доста кише у мају прошле године а то није сметало да се из каменолома није могао навозити камен на трасу, све се то у терминском плану и главном пројекту извођења радова предвиди.

ODGOVORITE