Монструм признао зашто је убио бебу

Курта Куртеши (25) из Земуна прекјуче је убио од батина свог једногодишњег сина Дарка Милановића. Полицији испричао због чега је заправо то урадио.

Србија 19.06.2015 | 08:09
Монструм признао зашто је убио бебу

Монструм је како је потврђено у истрази убио бебу јер је плакала. Он је у среду после подне зграбио дете за ноге и треснуо га десетак пута о сто! Потом га је бацио на земљу и крвнички шутирао, да би га на крају онесвешћеног од ударца ставио у креветац, покрио и мирно легао да спава!

Беба је пребачена у болницу тек неколико сати касније, кад се мајка вратила кући. Лекари на жалост нису успели да спасу бебу која је јуче преминула у Ургентном центру.

Доктори кажу да је несрећна беба имала „језиве повреде“ - вишеструке преломе лобање и страшне преломе унутрашњих органа.

„Јадни дечак није имао никакве шансе да преживи, скоро да није било ниједне кости да није била поломљена, а бројни органи били су смрскани“, каже лекар.

Куртеши је на испитивању прво рекао да је дете бацао увис од радости и да му је у једном тренутку испало!

Међутим када су га полицајци притисли, почео је да се отвара. Рекао је да је био надрогиран, да је узимао лек „ксалол“ и пио пиво. Испричао је да је био јако нервозан и да му је сметало што стално плаче.

Такође су му његови родитељи пунили главу да Дарко није његов и да се Гордана породила код њених родитеља у Обреновцу а не код њих у кући.

Када су полицајци упитали прецизно исприча како се дете повредило, он је рекао да не зна тачно, али да се сећа да је бебу извукао из кревета и ударао је о сто.

У налазу вештака стоји да је морао неколико минута да бије бебу да би добила онакве повреде какве је имао мали дечак.

Комшије кажу да је Куртеши познат по својој насилности.

„Везивао је Горјану за радијатор чак и када је била трудна. Она је и сада у петом месецу трудноће. Куртеши је скупљао отпад и све паре је давао на дрогу, а хранили су се из народних кухиња“, каже комшиница за Информер.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

...

19.06.2015 06:45

Јавно стрељање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МироБец

19.06.2015 07:43

Не стрељањем, то је лака смрт, КАМЕНОВАЊЕ ал полако (пола дана )добро га намуцити док не издахне

Name

Смјесколина ЦХ

19.06.2015 07:18

Треба и мајку стријељат кад је толика глупаца да је оставила бебу таквом монструму, а свјесна је да је и њу вец малтретирао. Све сами болесници,заслузују смртну казну. Јадно дијете само :(((

ОДГОВОРИТЕ
Name

боyy

19.06.2015 08:31

Треба увести смртну казну за такве поциниоце... јадна беба

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА

19.06.2015 09:06

МАЈКА ЈЕ КРИВА - јавно спаљивање за обоје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.06.2015 09:09

Судит му по Шеријату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тамни праведник

19.06.2015 09:20

Затвор...дозивотна робија...пустити затворенике да му сваки дан раде ста хоце...помало...јер тек онда це сваки дан до краја свог зивота знати како је било тој јадној беби и ста је он урадио...

ОДГОВОРИТЕ