Monstrum priznao zašto je ubio bebu

Kurta Kurteši (25) iz Zemuna prekjuče je ubio od batina svog jednogodišnjeg sina Darka Milanovića. Policiji ispričao zbog čega je zapravo to uradio.

Srbija 19.06.2015 | 08:09
Monstrum priznao zašto je ubio bebu

Monstrum je kako je potvrđeno u istrazi ubio bebu jer je plakala. On je u sredu posle podne zgrabio dete za noge i tresnuo ga desetak puta o sto! Potom ga je bacio na zemlju i krvnički šutirao, da bi ga na kraju onesvešćenog od udarca stavio u krevetac, pokrio i mirno legao da spava!

Beba je prebačena u bolnicu tek nekoliko sati kasnije, kad se majka vratila kući. Lekari na žalost nisu uspeli da spasu bebu koja je juče preminula u Urgentnom centru.

Doktori kažu da je nesrećna beba imala „jezive povrede“ - višestruke prelome lobanje i strašne prelome unutrašnjih organa.

„Jadni dečak nije imao nikakve šanse da preživi, skoro da nije bilo nijedne kosti da nije bila polomljena, a brojni organi bili su smrskani“, kaže lekar.

Kurteši je na ispitivanju prvo rekao da je dete bacao uvis od radosti i da mu je u jednom trenutku ispalo!

Međutim kada su ga policajci pritisli, počeo je da se otvara. Rekao je da je bio nadrogiran, da je uzimao lek „ksalol“ i pio pivo. Ispričao je da je bio jako nervozan i da mu je smetalo što stalno plače.

Takođe su mu njegovi roditelji punili glavu da Darko nije njegov i da se Gordana porodila kod njenih roditelja u Obrenovcu a ne kod njih u kući.

Kada su policajci upitali precizno ispriča kako se dete povredilo, on je rekao da ne zna tačno, ali da se seća da je bebu izvukao iz kreveta i udarao je o sto.

U nalazu veštaka stoji da je morao nekoliko minuta da bije bebu da bi dobila onakve povrede kakve je imao mali dečak.

Komšije kažu da je Kurteši poznat po svojoj nasilnosti.

„Vezivao je Gorjanu za radijator čak i kada je bila trudna. Ona je i sada u petom mesecu trudnoće. Kurteši je skupljao otpad i sve pare je davao na drogu, a hranili su se iz narodnih kuhinja“, kaže komšinica za Informer.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

...

19.06.2015 06:45

Javno streljanje.

ODGOVORITE
Name

MiroBec

19.06.2015 07:43

Ne streljanjem, to je laka smrt, KAMENOVANJE al polako (pola dana )dobro ga namuciti dok ne izdahne

Name

Smjeskolina CH

19.06.2015 07:18

Treba i majku strijeljat kad je tolika glupaca da je ostavila bebu takvom monstrumu, a svjesna je da je i nju vec maltretirao. Sve sami bolesnici,zasluzuju smrtnu kaznu. Jadno dijete samo :(((

ODGOVORITE
Name

boyy

19.06.2015 08:31

Treba uvesti smrtnu kaznu za takve pocinioce... jadna beba

ODGOVORITE
Name

PA

19.06.2015 09:06

MAJKA JE KRIVA - javno spaljivanje za oboje!

ODGOVORITE
Name

Bosanac

19.06.2015 09:09

Sudit mu po Šerijatu.

ODGOVORITE
Name

tamni pravednik

19.06.2015 09:20

Zatvor...dozivotna robija...pustiti zatvorenike da mu svaki dan rade sta hoce...pomalo...jer tek onda ce svaki dan do kraja svog zivota znati kako je bilo toj jadnoj bebi i sta je on uradio...

ODGOVORITE