Саудијац суди финале Мундијалита!

Велика фрка за карте! Очекује се да на трибинама стадиона Норт Харбур буде присутно преко 20.000 гледалаца.

Фудбал 19.06.2015 | 18:00
Саудијац суди финале Мундијалита!

Финале Мундијалита куца на врата, а тамо Србија. И то ни мање ни више него против Бразила. Чека нас спектакл у најави, а то потврђују и информације са Новог Зеланда. Финале је већ распродато, стадион у Окланду ће бити пун!

Са „краја света“ долазе информације да су карте за финалну утакмицу Првенства света права драгоценост у Окланду, јер је према наводима организатора комплетан капацитет распродат још пре две недеље и очекује се да на трибинама стадиона Норт Харбур буде присутно преко 20.000 гледалаца!

ФИФА је, на захтев наше делегације одвојила и један контигент за наше навијаче, али то свакако неће задовољити капацитете српске дијаспоре чији су представници најавили долазак у великом броју.

Такође, познато је ко ће делити правду на овом историјском дуелу за Србију. Ту част ће имати судија из Саудијске Арабије, Фахад Ал Мирдаши. Релативно је млад (30 година), али квалитетан арбитар са Азијског континента. На ФИФА листи је од 2011. године, а њему ће помагати земљаци Абдулах Алшалваи и Абу Бакар Ал Амри, док ће четврти судија бити Новозеланђанин Мет Конгер.

Утакмицу за треће место, Сенегал - Мали која се такође игра у Окланду 20.јуна од 3.30 по српском времену судиће Геад Гриша из Египта.

Коментари / 0

Оставите коментар