Saudijac sudi finale Mundijalita!

Velika frka za karte! Očekuje se da na tribinama stadiona Nort Harbur bude prisutno preko 20.000 gledalaca.

Fudbal 19.06.2015 | 18:00
Saudijac sudi finale Mundijalita!

Finale Mundijalita kuca na vrata, a tamo Srbija. I to ni manje ni više nego protiv Brazila. Čeka nas spektakl u najavi, a to potvrđuju i informacije sa Novog Zelanda. Finale je već rasprodato, stadion u Oklandu će biti pun!

Sa „kraja sveta“ dolaze informacije da su karte za finalnu utakmicu Prvenstva sveta prava dragocenost u Oklandu, jer je prema navodima organizatora kompletan kapacitet rasprodat još pre dve nedelje i očekuje se da na tribinama stadiona Nort Harbur bude prisutno preko 20.000 gledalaca!

FIFA je, na zahtev naše delegacije odvojila i jedan kontigent za naše navijače, ali to svakako neće zadovoljiti kapacitete srpske dijaspore čiji su predstavnici najavili dolazak u velikom broju.

Takođe, poznato je ko će deliti pravdu na ovom istorijskom duelu za Srbiju. Tu čast će imati sudija iz Saudijske Arabije, Fahad Al Mirdaši. Relativno je mlad (30 godina), ali kvalitetan arbitar sa Azijskog kontinenta. Na FIFA listi je od 2011. godine, a njemu će pomagati zemljaci Abdulah Alšalvai i Abu Bakar Al Amri, dok će četvrti sudija biti Novozelanđanin Met Konger.

Utakmicu za treće mesto, Senegal - Mali koja se takođe igra u Oklandu 20.juna od 3.30 po srpskom vremenu sudiće Gead Griša iz Egipta.

Komentari / 0

Ostavite komentar