ФС РС: У петак расплет око намјештања?

Сви представници фудбалских клубова осумњичених за намјештање посљедњег 26. кола Прве лиге републике Српске су саслушани и ускоро се очекује коначна одлука.

Фудбал 18.06.2015 | 19:45
ФС РС: У петак расплет око намјештања?

Подриње, Рудар Приједор, Пролетер и Леотар и њихове међусобне утакмице у посљедњем колу шампионата Српске означене су као "сумњиве" и "намјештене" због чега Фудбалски савез Републике Српске није регистровао мечеве и РС није добила шампиона, а одгођено је и финале Купа РС.

Представници клубова Ибраххим Велагић (Подриње), Зијад Чанић (Рудар). Владимир Булајић (Пролетер) и Васо Мијановић (Леотар) саслушани су у просторијама ФС РС у Бањалуци чиме је комплетирана документација о цијелом случају и ускоро се може очекивати и коначна одлука.

Према тврдњама "Спортског журнала" одлука Антикоруптивног тима ФС РС биће донесена у петак 19. јуна кад ће бити одржана заједничка сједница Такмичарске и Дисциплинске комисије Савеза са Антикоруптивним тимом ФС РС и тужиоцима Српске, јер су раније поднесене и кривичне пријаве против "НН" особа.

"Тај састанак ће даље усмјерити активности надлежних комисија по ингеренцијама које им припадају на основу аката Савеза. Прве одлуке могу се очекивати већ у петак јер се све ради по скраћеном поступку с обзиром да нова сезона куца на вратима", изјавио је Горан Ћејић, један од руководилаца у ФС РС.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хххихихихих

18.06.2015 18:37

фусбалера

ОДГОВОРИТЕ