FS RS: U petak rasplet oko namještanja?

Svi predstavnici fudbalskih klubova osumnjičenih za namještanje posljednjeg 26. kola Prve lige republike Srpske su saslušani i uskoro se očekuje konačna odluka.

Fudbal 18.06.2015 | 19:45
FS RS: U petak rasplet oko namještanja?

Podrinje, Rudar Prijedor, Proleter i Leotar i njihove međusobne utakmice u posljednjem kolu šampionata Srpske označene su kao "sumnjive" i "namještene" zbog čega Fudbalski savez Republike Srpske nije registrovao mečeve i RS nije dobila šampiona, a odgođeno je i finale Kupa RS.

Predstavnici klubova Ibrahhim Velagić (Podrinje), Zijad Čanić (Rudar). Vladimir Bulajić (Proleter) i Vaso Mijanović (Leotar) saslušani su u prostorijama FS RS u Banjaluci čime je kompletirana dokumentacija o cijelom slučaju i uskoro se može očekivati i konačna odluka.

Prema tvrdnjama "Sportskog žurnala" odluka Antikoruptivnog tima FS RS biće donesena u petak 19. juna kad će biti održana zajednička sjednica Takmičarske i Disciplinske komisije Saveza sa Antikoruptivnim timom FS RS i tužiocima Srpske, jer su ranije podnesene i krivične prijave protiv "NN" osoba.

"Taj sastanak će dalje usmjeriti aktivnosti nadležnih komisija po ingerencijama koje im pripadaju na osnovu akata Saveza. Prve odluke mogu se očekivati već u petak jer se sve radi po skraćenom postupku s obzirom da nova sezona kuca na vratima", izjavio je Goran Ćejić, jedan od rukovodilaca u FS RS.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hhhihihihih

18.06.2015 20:37

fusbalera

ODGOVORITE