Погба изгледа преломио...!

Због Барселоне остаје у Јувентусу и следеће сезоне! Али...Наводно, француски ас одлучио је да не мења адресу овог лета, али његов агент Мино Рајола има друге планове...

Фудбал 19.06.2015 | 12:30
Погба изгледа преломио...!

Дуго се најављивало, причало и спекулисало да би Пол Погба овог лета могао да окрене леђа Старој дами и задужи опрему једног од четири финансијска гиганта (Манчестер Сити, ПСЖ, Барселона, Реал), који месецима пажљиво мотре на њега и спремни су да му понуде брда и долине. Али француски везиста је изгледа одлучио да пресавије табак и донесе коначну одлуку - Јувентусу је веран и наредне сезоне!

Према сазнањима до којих је дошао каталонски Мундо депортиво, најбољи играч италијанског шампиона одлучио се за овакав корак како би наредне сезоне појачао Барселону. Погба жели да се опроба у шпанском фудбалу пре него да се врати у Енглеску, где је играјући за Манчестер јунајтед имао лоше искуство, а новодно постоји начелни договор између два спортска директора и велика пријатеља - Ариједа Браиде (Барселона) и Бепеа Мароте (Јувентус). Они су, како истиче лист који је увек добро упознат у дешавања на стадиону Камп Ноу, ручали у Милану где су постигли усмени договор о сарадњи која би заживела наредне сезоне, а Погба би наводно зарађивао око 12.000.000 евра годишње. Али посао би могао да поквари агент сјајног везисте, контроверзни Мино Рајола.

Наиме, како је из Јувентуса стигла потврда да је Манчестер Сити послао понуду тешку 80.000.000 евра, Рајола наводно има жељу да свог клијента удоми што пре и то за баснословну суму новца, а познато је да када Грађани дају, они дају шаком и капом.

Такође, проблем који би могао да спречи Барселону да дође до Погбе јесте то што нови првак Шпаније и Европе нуди 60.000.000 евра, али поменути лист оставља могућност да би до наредног лета понуда могла да буде и далеко већа.

Подсетимо, наредне године у Барселони ће се одржати нови председнички избори. Можда би баш тада могла да се испуне велика обећања и млади Француз доведе у Каталонију... Такође, Барселона до јануара 2016. има забрану довођења играча, коју је одредила ФИФА...

Коментари / 0

Оставите коментар