Pogba izgleda prelomio...!

Zbog Barselone ostaje u Juventusu i sledeće sezone! Ali...Navodno, francuski as odlučio je da ne menja adresu ovog leta, ali njegov agent Mino Rajola ima druge planove...

Fudbal 19.06.2015 | 12:30
Pogba izgleda prelomio...!

Dugo se najavljivalo, pričalo i spekulisalo da bi Pol Pogba ovog leta mogao da okrene leđa Staroj dami i zaduži opremu jednog od četiri finansijska giganta (Mančester Siti, PSŽ, Barselona, Real), koji mesecima pažljivo motre na njega i spremni su da mu ponude brda i doline. Ali francuski vezista je izgleda odlučio da presavije tabak i donese konačnu odluku - Juventusu je veran i naredne sezone!

Prema saznanjima do kojih je došao katalonski Mundo deportivo, najbolji igrač italijanskog šampiona odlučio se za ovakav korak kako bi naredne sezone pojačao Barselonu. Pogba želi da se oproba u španskom fudbalu pre nego da se vrati u Englesku, gde je igrajući za Mančester junajted imao loše iskustvo, a novodno postoji načelni dogovor između dva sportska direktora i velika prijatelja - Arijeda Braide (Barselona) i Bepea Marote (Juventus). Oni su, kako ističe list koji je uvek dobro upoznat u dešavanja na stadionu Kamp Nou, ručali u Milanu gde su postigli usmeni dogovor o saradnji koja bi zaživela naredne sezone, a Pogba bi navodno zarađivao oko 12.000.000 evra godišnje. Ali posao bi mogao da pokvari agent sjajnog veziste, kontroverzni Mino Rajola.

Naime, kako je iz Juventusa stigla potvrda da je Mančester Siti poslao ponudu tešku 80.000.000 evra, Rajola navodno ima želju da svog klijenta udomi što pre i to za basnoslovnu sumu novca, a poznato je da kada Građani daju, oni daju šakom i kapom.

Takođe, problem koji bi mogao da spreči Barselonu da dođe do Pogbe jeste to što novi prvak Španije i Evrope nudi 60.000.000 evra, ali pomenuti list ostavlja mogućnost da bi do narednog leta ponuda mogla da bude i daleko veća.

Podsetimo, naredne godine u Barseloni će se održati novi predsednički izbori. Možda bi baš tada mogla da se ispune velika obećanja i mladi Francuz dovede u Kataloniju... Takođe, Barselona do januara 2016. ima zabranu dovođenja igrača, koju je odredila FIFA...

Komentari / 0

Ostavite komentar