Видео - Ђуричић голом одушевио Рија Фердинанда: Он је магичан!

Легенда Манчестер Јунајтеда Рио Фердинанд одушевљен је игром и голом Филипа Ђуричића у мечу са Немачком.

Фудбал 18.06.2015 | 23:00
Видео - Ђуричић голом одушевио Рија Фердинанда: Он је магичан!

Везни играч Бенфике, који је прошлу сезону провео на позајмици у Саутемптону, сјајним голом у осмом минуту донео је Србији предност на премијери У21 Европског првенства, али је наш тим освојио само бод.

"Ђуричић, српска "десетка" на утакмици с Немачком је постигао фантастичан гол. Магија. Већ после 15 минута се видело да је сјајан играч", написао је Фердинанд на твитеру.

Србија је играла 1:1 с Немачком, а у другом колу играће са домаћином Чешком (субота, 18х), која је на старту поражена од Данске 2:1.

"Почели смо утакмицу баш како смо желели, на време дали гол, контролисали игру потпуно. Истина је да смо можда могли до победе, али трудим се да не размишљам много о томе јер добро смо играли и дошли до доброг резултата на крају", рекао је Ђуричић после утакмице.

Играч Бенфике је истакао да је задовољан нерешеним резултатом против тима који важи за једног од главних фаворита за освајање турнира.

"Да нам је неко пре утакмице понудио 1:1 против Немацке, прихватили бисмо сигурно. Истина је да смо стали после искљуцења њиховог играца што можда неког може да цуди, али уморили смо се током 70 минута тркачког парирања Немачкој. Да је ова екипа играла чешце заједно, вероватно би имала и решење за такве ситуације. Овако, требало би да будемо задовољни, да се добро одморимо и припремимо се за Ццешку", навео је најбољи играч меча.

Коментари / 0

Оставите коментар