Video - Đuričić golom oduševio Rija Ferdinanda: On je magičan!

Legenda Mančester Junajteda Rio Ferdinand oduševljen je igrom i golom Filipa Đuričića u meču sa Nemačkom.

Fudbal 18.06.2015 | 23:00
Video - Đuričić golom oduševio Rija Ferdinanda: On je magičan!

Vezni igrač Benfike, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sautemptonu, sjajnim golom u osmom minutu doneo je Srbiji prednost na premijeri U21 Evropskog prvenstva, ali je naš tim osvojio samo bod.

"Đuričić, srpska "desetka" na utakmici s Nemačkom je postigao fantastičan gol. Magija. Već posle 15 minuta se videlo da je sjajan igrač", napisao je Ferdinand na tviteru.

Srbija je igrala 1:1 s Nemačkom, a u drugom kolu igraće sa domaćinom Češkom (subota, 18h), koja je na startu poražena od Danske 2:1.

"Počeli smo utakmicu baš kako smo želeli, na vreme dali gol, kontrolisali igru potpuno. Istina je da smo možda mogli do pobede, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome jer dobro smo igrali i došli do dobrog rezultata na kraju", rekao je Đuričić posle utakmice.

Igrač Benfike je istakao da je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv tima koji važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira.

"Da nam je neko pre utakmice ponudio 1:1 protiv Nemacke, prihvatili bismo sigurno. Istina je da smo stali posle iskljucenja njihovog igraca što možda nekog može da cudi, ali umorili smo se tokom 70 minuta trkačkog pariranja Nemačkoj. Da je ova ekipa igrala češce zajedno, verovatno bi imala i rešenje za takve situacije. Ovako, trebalo bi da budemo zadovoljni, da se dobro odmorimo i pripremimo se za Ccešku", naveo je najbolji igrač meča.

Komentari / 0

Ostavite komentar