Челси доводи и Беговића?!

Фудбалски клуб Челси заинтересован је за голмана Асмира Беговића из Стоука, кога би довео на Стамфорд Бриџ као резервног голмана.

Фудбал 18.06.2015 | 09:20
Челси доводи и Беговића?!

Чешки голман Петр Чех жели да напусти Челси овог лета пошто је изгубио место у првом тиму, после повратка Тиба Куртое на Стамфорд Бриџ.

Дугогодишњи голман Челсија жели да пређе у редове градског ривала Арсенал, па тренер "Плаваца" Жозе Мурињо жели што пре да доведе квалитетну замену.

Британски медији пренели су да Мурињо жели да доведе 27-годишњег Беговића, коме уговор са Стоуком истиче следеће године. Беговић је одбио да продужи уговор са Стоуком.

Стручни штаб Челсија би морао да убеди Беговића да се одрекне места у првом тиму и буде замена за Куртоу, а управа клуба планира да му за узврат понуди уносан уговор, али и да му обећа да ће наредне сезоне одиграти исти број утакмица као и Чех у тек завршеној сезони.

Чех је у тек завршеној сезони, у којој је Челси освојио Премијер лигу, одиграо 16 утакмица у свим такмичењима. Осим Арсенала, за њега су заинтересовани Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен.

Његов уговор са Челсијем истиче за годину дана, а очекује се да ће клуб од Арсенала тражити око 20 милиона евра за трансфер.

Мурињо је недавно рекао да не жели да прода 33-годишњег голмана градском ривалу, али да о томе не одлучује он него власник клуба Роман Абрамович.

Коментари / 0

Оставите коментар