Čelsi dovodi i Begovića?!

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za golmana Asmira Begovića iz Stouka, koga bi doveo na Stamford Bridž kao rezervnog golmana.

Fudbal 18.06.2015 | 09:20
Čelsi dovodi i Begovića?!

Češki golman Petr Čeh želi da napusti Čelsi ovog leta pošto je izgubio mesto u prvom timu, posle povratka Tiba Kurtoe na Stamford Bridž.

Dugogodišnji golman Čelsija želi da pređe u redove gradskog rivala Arsenal, pa trener "Plavaca" Žoze Murinjo želi što pre da dovede kvalitetnu zamenu.

Britanski mediji preneli su da Murinjo želi da dovede 27-godišnjeg Begovića, kome ugovor sa Stoukom ističe sledeće godine. Begović je odbio da produži ugovor sa Stoukom.

Stručni štab Čelsija bi morao da ubedi Begovića da se odrekne mesta u prvom timu i bude zamena za Kurtou, a uprava kluba planira da mu za uzvrat ponudi unosan ugovor, ali i da mu obeća da će naredne sezone odigrati isti broj utakmica kao i Čeh u tek završenoj sezoni.

Čeh je u tek završenoj sezoni, u kojoj je Čelsi osvojio Premijer ligu, odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima. Osim Arsenala, za njega su zainteresovani Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Njegov ugovor sa Čelsijem ističe za godinu dana, a očekuje se da će klub od Arsenala tražiti oko 20 miliona evra za transfer.

Murinjo je nedavno rekao da ne želi da proda 33-godišnjeg golmana gradskom rivalu, ali da o tome ne odlučuje on nego vlasnik kluba Roman Abramovič.

Komentari / 0

Ostavite komentar