Београд поручио ''Орлићима: Чекамо вас на тераси!

Фудбалској репрезентацији Србије ће по повратку са Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду бити приређен дочек испред Скупштине града Београда.

Фудбал 18.06.2015 | 18:40
Београд поручио ''Орлићима: Чекамо вас на тераси!

Фудбалска репрезентација Србије пласирала се у финале Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду, пошто је у полуфиналу у Оукланду, после продужетака победила Мали (2:1).

Челници главног града честитали су младим фудбалерима Србије на великом успеху који су постигли на Светском првенству и најавили да ће им у престоници бити приређен дочек.

"У име Скупштине града Београда и у своје лично име честитам вам историјски успех и остварени резултат. Ма колико звучало нестварно, Србија ће играти у финалу светског првенства у фудбалу против репрезентације Бразила. Тај велики успех сте постигли сјајном игром, знањем, срчаношћу, борбеношћу, односом према репрезентацији Србије и грбу који носите. За нас сте ви већ шампиони, а у Београду се зна да за шампионе следи и шампионска тераса. Чекамо вас кући. Срећно у финалу", навео је председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић.

Изабраници Вељка Пауновића ће у суботу од седам часова по средњеевропском времену у финалу играти против Бразила, који је убедљиво савладао Сенегал са 5:0.

Коментари / 0

Оставите коментар