Beograd poručio ''Orlićima: Čekamo vas na terasi!

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije će po povratku sa Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu biti priređen doček ispred Skupštine grada Beograda.

Fudbal 18.06.2015 | 18:40
Beograd poručio ''Orlićima: Čekamo vas na terasi!

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, pošto je u polufinalu u Ouklandu, posle produžetaka pobedila Mali (2:1).

Čelnici glavnog grada čestitali su mladim fudbalerima Srbije na velikom uspehu koji su postigli na Svetskom prvenstvu i najavili da će im u prestonici biti priređen doček.

"U ime Skupštine grada Beograda i u svoje lično ime čestitam vam istorijski uspeh i ostvareni rezultat. Ma koliko zvučalo nestvarno, Srbija će igrati u finalu svetskog prvenstva u fudbalu protiv reprezentacije Brazila. Taj veliki uspeh ste postigli sjajnom igrom, znanjem, srčanošću, borbenošću, odnosom prema reprezentaciji Srbije i grbu koji nosite. Za nas ste vi već šampioni, a u Beogradu se zna da za šampione sledi i šampionska terasa. Čekamo vas kući. Srećno u finalu", naveo je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Izabranici Veljka Paunovića će u subotu od sedam časova po srednjeevropskom vremenu u finalu igrati protiv Brazila, koji je ubedljivo savladao Senegal sa 5:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar