Пијани Видал и слупани Ферари!

Шансе Чилеа да освоји Копа Америка сада су сигурно мање него што су биле, иако екипа моли за милост и опрост.

Фудбал 17.06.2015 | 22:00
Пијани Видал и слупани Ферари!

Фудбалери Чилеа прошли су у другу фазу на Копа Америка, турнира који ове године организују, али њихов понајбољи играч Артуро Видал није прошао – алко контролу!

Након што је изгубио контролу над скупоценим "фераријем" и "одвалио" га у брдашце крај пута, полиција је код фудбалера Јувентуса и једног од најтемпераментнијих чланова репрезентације Чилеа, пронашла "завидан" проценат алкохола у крви.

Када су ово сазнали у Фудбалском савезу Чилеа, одлучили су да "Ратника" избаце из националног тима, а селектор Аргентинац Хорхе Сампаоли могао је само да се сложи.

Из Јужне Америке, уз пошалице типа "Ливинг ла Видал лоца" (алузија на хит Рикија Мартина – "Ливинг ла вида лоца", тј. "Живим луд живот") стижу и информације да Видал није задобио повреде приликом судара и да је у националном тиму покренута иницијатива за његово враћање у екипу, али и да то није само одлука селектора Сампаолија, већ да људи из Савеза желе да казне Видала и пошаљу поруку свима, по цену да не ураде ништа на Купу Америке који организују.

Чиле никада није освојио Копа Америка, екипа је у првом колу савладала Еквадор 2:0, потом ремизирала са "гостом" Мексиком 3:3, а онда је Видал свратио до локалног ноћног клуба и...

Видећемо шта ће бити коначан епилог.

Коментари / 0

Оставите коментар