Pijani Vidal i slupani Ferari!

Šanse Čilea da osvoji Kopa Amerika sada su sigurno manje nego što su bile, iako ekipa moli za milost i oprost.

Fudbal 17.06.2015 | 22:00
Pijani Vidal i slupani Ferari!

Fudbaleri Čilea prošli su u drugu fazu na Kopa Amerika, turnira koji ove godine organizuju, ali njihov ponajbolji igrač Arturo Vidal nije prošao – alko kontrolu!

Nakon što je izgubio kontrolu nad skupocenim "ferarijem" i "odvalio" ga u brdašce kraj puta, policija je kod fudbalera Juventusa i jednog od najtemperamentnijih članova reprezentacije Čilea, pronašla "zavidan" procenat alkohola u krvi.

Kada su ovo saznali u Fudbalskom savezu Čilea, odlučili su da "Ratnika" izbace iz nacionalnog tima, a selektor Argentinac Horhe Sampaoli mogao je samo da se složi.

Iz Južne Amerike, uz pošalice tipa "Living la Vidal loca" (aluzija na hit Rikija Martina – "Living la vida loca", tj. "Živim lud život") stižu i informacije da Vidal nije zadobio povrede prilikom sudara i da je u nacionalnom timu pokrenuta inicijativa za njegovo vraćanje u ekipu, ali i da to nije samo odluka selektora Sampaolija, već da ljudi iz Saveza žele da kazne Vidala i pošalju poruku svima, po cenu da ne urade ništa na Kupu Amerike koji organizuju.

Čile nikada nije osvojio Kopa Amerika, ekipa je u prvom kolu savladala Ekvador 2:0, potom remizirala sa "gostom" Meksikom 3:3, a onda je Vidal svratio do lokalnog noćnog kluba i...

Videćemo šta će biti konačan epilog.

Komentari / 0

Ostavite komentar