Ма, браво ''мајстори''! Коларов и Љајић "затворили" сплав у Београду!

Фудбалски репрезентативци Србије Александар Коларов и Адем Љајић после још једне лоше партије у националном дресу одлучили су да тугу утоле... на сплаву!

Фудбал 17.06.2015 | 16:00
Ма, браво ''мајстори''! Коларов и Љајић "затворили" сплав у Београду!

Не зову их за џабе "скелеџије"!

Фудбалски репрезентативци Србије (они из А тима) још једном су нас разочарали. Кад је било најважније играли су лоше против Данске (ОК, у другом полувремену је то изгледало много боље), али су свеједно поражени 0:2 и изгубили су све шансе да се домогну Европског првенства у Француској наредне године.

Српска фудбалска репрезентација је за озбиљну анализу, са сваког аспекта. Зашто се момци који играју у великим европским клубовима претварају у "Успаване лепотице" када обуку дрес националног тима? Има и оних који би их протерали из репрезентације зато што више воде рачуна о својим аутомобилима, фризурама, ноћном животу...

Ах, да, и старлетама.

Углавном, уместо бар да се потруде да нам се склоне са очију бар неко време, поједини гурају НОВИ прст у око.

Попут Александра Коларова и Адема Љајића. Коларов се пре утакмице у Данској на тренингу потукао са колегом из одбране Стефаном Митровићем, па су то после заташкали речима да су "бољи ортаци него што су икада били", а после краха у квалификацијама за ЕП, Коларов је у друштву колеге из репрезентације Адема Љајића и црногорског репрезентативца Стевана Јоветића, по повратку у Београд "запалио" на један сплав.

Камере ТВ Прва снимиле су их како долазе на сплав "Ривер", али је на захтев Коларова било забрањено снимање.

Да се разумемо - немамо ми ништа против да се момци проводе, али претходно треба да добро озноје дрес своје земље и да покажу да им је стало. Нико од њих не тражи да освоје Мундијал или Европско првенство (било би лепо!), али минимум који се од њих тражи јесте - зној, крв, борба до последњег даха...

Коментари / 0

Оставите коментар