Ma, bravo ''majstori''! Kolarov i Ljajić "zatvorili" splav u Beogradu!

Fudbalski reprezentativci Srbije Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić posle još jedne loše partije u nacionalnom dresu odlučili su da tugu utole... na splavu!

Fudbal 17.06.2015 | 16:00
Ma, bravo ''majstori''! Kolarov i Ljajić "zatvorili" splav u Beogradu!

Ne zovu ih za džabe "skeledžije"!

Fudbalski reprezentativci Srbije (oni iz A tima) još jednom su nas razočarali. Kad je bilo najvažnije igrali su loše protiv Danske (OK, u drugom poluvremenu je to izgledalo mnogo bolje), ali su svejedno poraženi 0:2 i izgubili su sve šanse da se domognu Evropskog prvenstva u Francuskoj naredne godine.

Srpska fudbalska reprezentacija je za ozbiljnu analizu, sa svakog aspekta. Zašto se momci koji igraju u velikim evropskim klubovima pretvaraju u "Uspavane lepotice" kada obuku dres nacionalnog tima? Ima i onih koji bi ih proterali iz reprezentacije zato što više vode računa o svojim automobilima, frizurama, noćnom životu...

Ah, da, i starletama.

Uglavnom, umesto bar da se potrude da nam se sklone sa očiju bar neko vreme, pojedini guraju NOVI prst u oko.

Poput Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića. Kolarov se pre utakmice u Danskoj na treningu potukao sa kolegom iz odbrane Stefanom Mitrovićem, pa su to posle zataškali rečima da su "bolji ortaci nego što su ikada bili", a posle kraha u kvalifikacijama za EP, Kolarov je u društvu kolege iz reprezentacije Adema Ljajića i crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, po povratku u Beograd "zapalio" na jedan splav.

Kamere TV Prva snimile su ih kako dolaze na splav "River", ali je na zahtev Kolarova bilo zabranjeno snimanje.

Da se razumemo - nemamo mi ništa protiv da se momci provode, ali prethodno treba da dobro oznoje dres svoje zemlje i da pokažu da im je stalo. Niko od njih ne traži da osvoje Mundijal ili Evropsko prvenstvo (bilo bi lepo!), ali minimum koji se od njih traži jeste - znoj, krv, borba do poslednjeg daha...

Komentari / 0

Ostavite komentar