Деки се враћа у Интер?!

Бивши капитен Србије све је ближи повратку у клуб у којем је провео девет сезона као играч.

Фудбал 17.06.2015 | 08:40
Деки се враћа у Интер?!

Дејан Станковић је после одласка Андрее Страмаћонија са места тренера Удинезеа, завршио мисију у том клубу у којем му је био помоћник претходне сезоне.

Како тренутно стоје ствари, рекордер по броју наступа у репрезентацији Србије неће дуго бити без посла.

Станковић се налази на повратку у Интер, клуб чији је дрес носио девет сезона. Према писању "Газета дело спорт" Станковићу је понуђено место у управи "нероазура", односно посао менаџера клуба.

Бивши капитен Србије разговарао је са челницима Интера у Милану о примамљивој понуди, а коначан одговор требало би да буде познат до краја недеље, када Станковић и формално реши сва питања везана за Удинезе.

За њега би, како преносе италијански медији, то био велики изазов у каријери, будући да би добио прилику да се доказује на одговорној позицији која би представљала директну спону између екипе и управљачког кадра.

Челници Интера знају да Станковића вежу сјајне успомене за тај тим, а као важну карику у реализацији тог трансфера истичу и одличне везе са тренером Робертом Манћинијем, са којим је сарађивао и у Лацију и у Интеру.

Дејан Станковић наступао је за Интер од 2004. до 2013. и за то време са клубом је освојио пехар Лиге шампиона и светског клупског првенства, пет титула у Серији А, и по четири Купа и Суперкупа Италије.

Коментари / 0

Оставите коментар