Deki se vraća u Inter?!

Bivši kapiten Srbije sve je bliži povratku u klub u kojem je proveo devet sezona kao igrač.

Fudbal 17.06.2015 | 08:40
Deki se vraća u Inter?!

Dejan Stanković je posle odlaska Andree Stramaćonija sa mesta trenera Udinezea, završio misiju u tom klubu u kojem mu je bio pomoćnik prethodne sezone.

Kako trenutno stoje stvari, rekorder po broju nastupa u reprezentaciji Srbije neće dugo biti bez posla.

Stanković se nalazi na povratku u Inter, klub čiji je dres nosio devet sezona. Prema pisanju "Gazeta delo sport" Stankoviću je ponuđeno mesto u upravi "neroazura", odnosno posao menadžera kluba.

Bivši kapiten Srbije razgovarao je sa čelnicima Intera u Milanu o primamljivoj ponudi, a konačan odgovor trebalo bi da bude poznat do kraja nedelje, kada Stanković i formalno reši sva pitanja vezana za Udineze.

Za njega bi, kako prenose italijanski mediji, to bio veliki izazov u karijeri, budući da bi dobio priliku da se dokazuje na odgovornoj poziciji koja bi predstavljala direktnu sponu između ekipe i upravljačkog kadra.

Čelnici Intera znaju da Stankovića vežu sjajne uspomene za taj tim, a kao važnu kariku u realizaciji tog transfera ističu i odlične veze sa trenerom Robertom Manćinijem, sa kojim je sarađivao i u Laciju i u Interu.

Dejan Stanković nastupao je za Inter od 2004. do 2013. i za to vreme sa klubom je osvojio pehar Lige šampiona i svetskog klupskog prvenstva, pet titula u Seriji A, i po četiri Kupa i Superkupa Italije.

Komentari / 0

Ostavite komentar