Јојић: Када се будемо вратили као победници биће вам криво што сте нас овако бедно испратили!

Везиста Дортмунда парафразирао цитат из филма „Лајање на звезде“ уочи почетка европског првенства за младе селекције.

Фудбал 17.06.2015 | 08:00
Јојић: Када се будемо вратили као победници биће вам криво што сте нас овако бедно испратили!

Да видимо да ли Србија може да побеђује на свим фронтовима и свим меридијанима.. Омладинска репрезентација Србије помера границе на Новом Зеланду, а од среде ће на великом искушењу да буде и млада селекција предвођена Младеном Додићем.

Тежи почетак Европског првенства Орлићи нису могли да замисле. У првом колу чека их Немачка, можда и први фаворит турнира. Међутим, репрезентативци Србије су убеђени да имају довољно аргумената да се испрсе пред Маншафт (среда 20.45).

Екипи Младена Додића се после искушења у Данској прикључио и Филип Ђуричић.
„Једина је разлика због тога што се сада налазим са другим играчима. Жеља, идеја с којом се будим сваког дана и циљ остаје исти . Искрено сматрам да је учешће на шампионату Европе велика ствар за сваког играча, то даје печат каријери и радујем се изазову који следи“, рекао је Филип Ђуричић.

Период проведен у немачком Мајнцу помоћи ће бар донекле Филипу у припреми утакмице против Немачке.
„Неће бити лако, они нису изгубили ниједну утакмицу у квалификацијама, ипак мислим да можемо до изненађења. Пустићемо да буду фаворит пре меча, што им објективно припада, а све остало ћемо видети на терену. Успех нам доноси мирноћу за наставак турнира и потрудићемо се да стигнемо до њега“.

Милош Јојић је, за разлику од Филипа Ђуричића, од првог дана припрема у табору младе репрезентације.
„Урадили смо заиста све што смо планирали током припрема и сада смо се потпуно окренули првој утакмици, против Немачке. Истина, нису се прикључили сви играчи из А тима, али то не значи да овај тим нема квалитет. Напротив. Показали смо и раније да имамо вредност. Истина је, у јавности нас нешто нису посебно испратили, али наша мотивација и циљ који смо поставили не мења се ни најмање због таквог третмана. Остало је још мало да се освежимо и да изађемо на терен“, поручио је Јојић.

Коментари / 0

Оставите коментар