Jojić: Kada se budemo vratili kao pobednici biće vam krivo što ste nas ovako bedno ispratili!

Vezista Dortmunda parafrazirao citat iz filma „Lajanje na zvezde“ uoči početka evropskog prvenstva za mlade selekcije.

Fudbal 17.06.2015 | 08:00
Jojić: Kada se budemo vratili kao pobednici biće vam krivo što ste nas ovako bedno ispratili!

Da vidimo da li Srbija može da pobeđuje na svim frontovima i svim meridijanima.. Omladinska reprezentacija Srbije pomera granice na Novom Zelandu, a od srede će na velikom iskušenju da bude i mlada selekcija predvođena Mladenom Dodićem.

Teži početak Evropskog prvenstva Orlići nisu mogli da zamisle. U prvom kolu čeka ih Nemačka, možda i prvi favorit turnira. Međutim, reprezentativci Srbije su ubeđeni da imaju dovoljno argumenata da se isprse pred Manšaft (sreda 20.45).

Ekipi Mladena Dodića se posle iskušenja u Danskoj priključio i Filip Đuričić.
„Jedina je razlika zbog toga što se sada nalazim sa drugim igračima. Želja, ideja s kojom se budim svakog dana i cilj ostaje isti . Iskreno smatram da je učešće na šampionatu Evrope velika stvar za svakog igrača, to daje pečat karijeri i radujem se izazovu koji sledi“, rekao je Filip Đuričić.

Period proveden u nemačkom Majncu pomoći će bar donekle Filipu u pripremi utakmice protiv Nemačke.
„Neće biti lako, oni nisu izgubili nijednu utakmicu u kvalifikacijama, ipak mislim da možemo do iznenađenja. Pustićemo da budu favorit pre meča, što im objektivno pripada, a sve ostalo ćemo videti na terenu. Uspeh nam donosi mirnoću za nastavak turnira i potrudićemo se da stignemo do njega“.

Miloš Jojić je, za razliku od Filipa Đuričića, od prvog dana priprema u taboru mlade reprezentacije.
„Uradili smo zaista sve što smo planirali tokom priprema i sada smo se potpuno okrenuli prvoj utakmici, protiv Nemačke. Istina, nisu se priključili svi igrači iz A tima, ali to ne znači da ovaj tim nema kvalitet. Naprotiv. Pokazali smo i ranije da imamo vrednost. Istina je, u javnosti nas nešto nisu posebno ispratili, ali naša motivacija i cilj koji smo postavili ne menja se ni najmanje zbog takvog tretmana. Ostalo je još malo da se osvežimo i da izađemo na teren“, poručio je Jojić.

Komentari / 0

Ostavite komentar