Миха и Милан доводе и Арду Турана?!

Откупна клаузула од 41 милион евра не би требало да представља проблем за руководство Росонера.

Фудбал 16.06.2015 | 18:00
Миха и Милан доводе и Арду Турана?!

Руководство Милана намерава да новом тренеру Синиши Михајловићу направи озбиљан тим, спреман да се бори за пласман у Лигу шампиона. Две разочаравајуће сезоне приморале су одговорне са Сан Сира да дубоко завуку руку у џеп. Доскорашњи нападач Порта Џексон Мартинез се већ обавезао на верност Росонерима, али Миланези не намеравају да стану.

Према писању мадриског Аса славни италијански клуб се намерачио на везисту Атлетика Арду Турана. Један од најјачих штихова Јорганџија има још две године уговора са Атлетиком, и откупну клаузулу која износи 41 милиона евра. Цифра јесте астрономска, али спортски сектор Милана располаже са буџетом од 150.000 милиона евра, тако да могу да пријуште луксуз и ангажују искусног везисту.

Агент Арда Турана, Мехмед Булут примио је позив десет европских клубова, али су Росонери показали највећи интерес. Ипак, Туран је био уздржан.
„Ја сам део јаког тима. Са поносом играм за велику екипу Увек сам имао огромно поштовање према навијачима Атлетика. Не желим да се бавим спекулацијама“, рекао је Туран за Ас.

Коментари / 0

Оставите коментар