Miha i Milan dovode i Ardu Turana?!

Otkupna klauzula od 41 milion evra ne bi trebalo da predstavlja problem za rukovodstvo Rosonera.

Fudbal 16.06.2015 | 18:00
Miha i Milan dovode i Ardu Turana?!

Rukovodstvo Milana namerava da novom treneru Siniši Mihajloviću napravi ozbiljan tim, spreman da se bori za plasman u Ligu šampiona. Dve razočaravajuće sezone primorale su odgovorne sa San Sira da duboko zavuku ruku u džep. Doskorašnji napadač Porta Džekson Martinez se već obavezao na vernost Rosonerima, ali Milanezi ne nameravaju da stanu.

Prema pisanju madriskog Asa slavni italijanski klub se nameračio na vezistu Atletika Ardu Turana. Jedan od najjačih štihova Jorgandžija ima još dve godine ugovora sa Atletikom, i otkupnu klauzulu koja iznosi 41 miliona evra. Cifra jeste astronomska, ali sportski sektor Milana raspolaže sa budžetom od 150.000 miliona evra, tako da mogu da prijušte luksuz i angažuju iskusnog vezistu.

Agent Arda Turana, Mehmed Bulut primio je poziv deset evropskih klubova, ali su Rosoneri pokazali najveći interes. Ipak, Turan je bio uzdržan.
„Ja sam deo jakog tima. Sa ponosom igram za veliku ekipu Uvek sam imao ogromno poštovanje prema navijačima Atletika. Ne želim da se bavim spekulacijama“, rekao je Turan za As.

Komentari / 0

Ostavite komentar