Толе о игри "орлова": Из меча у меч види се помак!

"Невероватно шта се догађа, као да нам је и Бог окренуо леђа", рекао је председник ФСС после дебакла наше репрезентације у квалификацијама за ЕУРО 2016.

Фудбал 16.06.2015 | 14:00
Толе о игри "орлова": Из меча у меч види се помак!

Елиминисани смо практично већ на пола пута, после чега нам је остала нада у бодове за зеленим столом.

У пет мечева квалификација за ЕУРО 2016 освојили смо бод и надамо се да ће нам Суд за арбитражу у спорту вратити три из меча са Албанијом.

Упркос свему, председник ФСС Томислав Караџић, сматра да је очигледан помак у игри наше сениорске фудбалске репрезентације.

"Изгубили јесмо, али се обрукали нисмо. Сматрам да смо по свему приказаном заслужили много више у мечу са Данском", каже Караџић у изјави за "Спорт".

"Разумем да је разочарање велико и то је нормална реакција на све што се догађа са 'А' репрезентацијом, али био бих неискрен ако не бих рекао да се из меча у меч види помак, да играчи први много желе добар резултат, али исто тако невероватно је какве нам се ствари догађају, као да нам је и Бог окренуо леђа".

Новинар је потом констатовао да су, после свега, играчи и селектор на удару.

"Они имају нашу подршку. Знамо добро колико су били посвећени овом мечу, колико су урадили да исход меча у Копенхагену буде другачији, али понављам, као да смо уклети. Зато верујемо у рад селектора Ћурчића, уверени смо да ће дати резултат који сви желимо", рекао је Караџић.

Он се није сложио да немамо шансе да се пласирамо на ЕУРО.

"Треба ли да кажемо да је све изгубљено? Не. Док има шансе, ма колико она била у процентима мала, борићемо се. Пред нама је Јерменија, после Албанија... На играчима и селектору је да ураде све како би остварили добар резултат и победили у тим утакмицама", рекао је Караџић на крају интервјуа за "Спорт".

Коментари / 0

Оставите коментар