Tole o igri "orlova": Iz meča u meč vidi se pomak!

"Neverovatno šta se događa, kao da nam je i Bog okrenuo leđa", rekao je predsednik FSS posle debakla naše reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2016.

Fudbal 16.06.2015 | 14:00
Tole o igri "orlova": Iz meča u meč vidi se pomak!

Eliminisani smo praktično već na pola puta, posle čega nam je ostala nada u bodove za zelenim stolom.

U pet mečeva kvalifikacija za EURO 2016 osvojili smo bod i nadamo se da će nam Sud za arbitražu u sportu vratiti tri iz meča sa Albanijom.

Uprkos svemu, predsednik FSS Tomislav Karadžić, smatra da je očigledan pomak u igri naše seniorske fudbalske reprezentacije.

"Izgubili jesmo, ali se obrukali nismo. Smatram da smo po svemu prikazanom zaslužili mnogo više u meču sa Danskom", kaže Karadžić u izjavi za "Sport".

"Razumem da je razočaranje veliko i to je normalna reakcija na sve što se događa sa 'A' reprezentacijom, ali bio bih neiskren ako ne bih rekao da se iz meča u meč vidi pomak, da igrači prvi mnogo žele dobar rezultat, ali isto tako neverovatno je kakve nam se stvari događaju, kao da nam je i Bog okrenuo leđa".

Novinar je potom konstatovao da su, posle svega, igrači i selektor na udaru.

"Oni imaju našu podršku. Znamo dobro koliko su bili posvećeni ovom meču, koliko su uradili da ishod meča u Kopenhagenu bude drugačiji, ali ponavljam, kao da smo ukleti. Zato verujemo u rad selektora Ćurčića, uvereni smo da će dati rezultat koji svi želimo", rekao je Karadžić.

On se nije složio da nemamo šanse da se plasiramo na EURO.

"Treba li da kažemo da je sve izgubljeno? Ne. Dok ima šanse, ma koliko ona bila u procentima mala, borićemo se. Pred nama je Jermenija, posle Albanija... Na igračima i selektoru je da urade sve kako bi ostvarili dobar rezultat i pobedili u tim utakmicama", rekao je Karadžić na kraju intervjua za "Sport".

Komentari / 0

Ostavite komentar