Терза: Хоћемо Антонова, али прије њега Родића!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић потврдио је да су црвено-бели заинтересовани за трансфер омладинског репрезентативца Србије Немање Антонова.

Фудбал 16.06.2015 | 13:00
Терза: Хоћемо Антонова, али прије њега Родића!

Ипак, оперативац црвено-белих истакао је да је приоритет на позицији левог бека долазак Милана Родића из Зенита.

Београдски медији пренели су да ће бек ОФК Београда бити друго појачање Звезде у летњем прелазном року, после штопера Зорана Рендулића из Чукаричког.

"Милан Родић нам је прва опција за левог бека. Потребан нам је играч на тој месту који има избалансирану офанзиву и дефанзиву, физички моћан, али и добар у скоку због прекида. Ако не успемо да га доведемо, сигурно ћемо се озбиљно фокусирати на Немању Антонова", рекао је Терзић.

Челник Звезде недавно је изјавио да је Зенит отежава долазак Родића на позајмицу, што би могло да убрза развој ситуације са Антоновим.

Антонов пружа одличне партије на Светском првенству на Новом Зеланду за играче до 20 година, где ће Србија играти у полуфиналу против Малија.

Такође, осим споменутог двојца, близу дреса најтрофејнијег српског клуба налазе се и везиста Војводине Марко Иванић, кога жели и 'вечити ривал', као и бивши омладинац Партизана, а сада играч Роме, Немања Радоњић.

Коментари / 0

Оставите коментар