Terza: Hoćemo Antonova, ali prije njega Rodića!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su crveno-beli zainteresovani za transfer omladinskog reprezentativca Srbije Nemanje Antonova.

Fudbal 16.06.2015 | 13:00
Terza: Hoćemo Antonova, ali prije njega Rodića!

Ipak, operativac crveno-belih istakao je da je prioritet na poziciji levog beka dolazak Milana Rodića iz Zenita.

Beogradski mediji preneli su da će bek OFK Beograda biti drugo pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, posle štopera Zorana Rendulića iz Čukaričkog.

"Milan Rodić nam je prva opcija za levog beka. Potreban nam je igrač na toj mestu koji ima izbalansiranu ofanzivu i defanzivu, fizički moćan, ali i dobar u skoku zbog prekida. Ako ne uspemo da ga dovedemo, sigurno ćemo se ozbiljno fokusirati na Nemanju Antonova", rekao je Terzić.

Čelnik Zvezde nedavno je izjavio da je Zenit otežava dolazak Rodića na pozajmicu, što bi moglo da ubrza razvoj situacije sa Antonovim.

Antonov pruža odlične partije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu za igrače do 20 godina, gde će Srbija igrati u polufinalu protiv Malija.

Takođe, osim spomenutog dvojca, blizu dresa najtrofejnijeg srpskog kluba nalaze se i vezista Vojvodine Marko Ivanić, koga želi i 'večiti rival', kao i bivši omladinac Partizana, a sada igrač Rome, Nemanja Radonjić.

Komentari / 0

Ostavite komentar