Млађи брат признао: Отмице није било!

Припадници Министарства унутрашњих послова оперативним радом утврдили су да отмице, у случају малолетног Стефана Илића, није било.

Србија 15.06.2015 | 18:50
Млађи брат признао: Отмице није било!

Обдукција је показала да је Стефан Илић (12) из Банатске Суботице који се три дана водио као нестала особа, преминуо је од утапања у каналу реке Караш.

Резултати обдукције биће прослеђени Тужилаштву.

Његов брат малолетни У. И. признао је, у полицији, да је отмицу измислио.

МУП наставља рад на овом случају.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

опасно

15.06.2015 20:03

Опасно дијете ! Ста све из њега расте, велико је питање , јер тако брзо смислити прицу о отмици И детаљима мозе само ....мали монструм ! Засто ??? Зато сто је пустио да му мали брат труне у каналу, а данас пратим када саопстава мајци да га је Јова насао у каналу...И бризну у плац....Узас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легија

16.06.2015 06:12

О'ладите људи мало са дјететом. Лос одгој, тезак зивот, родитељи не посвецени... Незрео да схвати разлику " доброг-лосег" а науцити и објаснити нема ко... Није само дијете криво... МОНСТРУМ је теска ријец... монструм се не радја монструм се ствара...

Name

707

16.06.2015 09:47

Дјетету треба стварно искусан психијатар и полако са дјететом...дијете још није свјесно тога...ако се сада не буде са њим правилно поступало,биће уништен његов живот а сигурно да ће касније то осјетити и околина и друштво.