Mlađi brat priznao: Otmice nije bilo!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova operativnim radom utvrdili su da otmice, u slučaju maloletnog Stefana Ilića, nije bilo.

Srbija 15.06.2015 | 18:50
Mlađi brat priznao: Otmice nije bilo!

Obdukcija je pokazala da je Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice koji se tri dana vodio kao nestala osoba, preminuo je od utapanja u kanalu reke Karaš.

Rezultati obdukcije biće prosleđeni Tužilaštvu.

Njegov brat maloletni U. I. priznao je, u policiji, da je otmicu izmislio.

MUP nastavlja rad na ovom slučaju.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

opasno

15.06.2015 20:03

Opasno dijete ! Sta sve iz njega raste, veliko je pitanje , jer tako brzo smisliti pricu o otmici I detaljima moze samo ....mali monstrum ! Zasto ??? Zato sto je pustio da mu mali brat trune u kanalu, a danas pratim kada saopstava majci da ga je Jova nasao u kanalu...I briznu u plac....Uzas

ODGOVORITE
Name

Legija

16.06.2015 06:12

O'ladite ljudi malo sa djetetom. Los odgoj, tezak zivot, roditelji ne posveceni... Nezreo da shvati razliku " dobrog-loseg" a nauciti i objasniti nema ko... Nije samo dijete krivo... MONSTRUM je teska rijec... monstrum se ne radja monstrum se stvara...

Name

707

16.06.2015 09:47

Djetetu treba stvarno iskusan psihijatar i polako sa djetetom...dijete još nije svjesno toga...ako se sada ne bude sa njim pravilno postupalo,biće uništen njegov život a sigurno da će kasnije to osjetiti i okolina i društvo.