Паун: Ово је шанса која се пружа једном у животу!

Селектор омладинске репрезентације Србије Вељко Пауновић рекао је да његов тим мора да заборави све што је до сада направио на Новом Зеланду.

Фудбал 16.06.2015 | 09:40
Паун: Ово је шанса која се пружа једном у животу!

Он је поручио својим изабраницима да у полуфиналу против Малија искористе прилику која се пружа једном у животу

Полуфинална утакмица измедју Србије и Малија игра се у среду од 9.30 сати по српском времену.

"Гледамо напред, гледамо даље, гледамо у оно што је испред, у оно што желимо и што можемо да урадимо. Једноставно, сада немамо времена да се бавимо било чиме другим осим оним што нас очекује у среду против Малија. Еуфорије не сме да буде, сада морамо још више да се "затегнемо", још више да збијемо редове, да се одморимо, сконцентришемо, јер имамо испред себе прилику која се пружа можда једном у животу", изјавио је Пауновић, а преноси сајт Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Према његовим речима, српски тим никако не сме да удје у меч са идејом да је у питању ривал кога су победили у групи са 2:0.

"Већ сам рекао да се на овом првенству више пута показало да онај ко мисли да је фаворит, тај иде кући. Ми морамо само једну ствар да имамо у виду, не играмо против Малија, већ са полуфиналистом првенства света, они су екипа која је избацила Гану и Немачку, можда тек сада видимо у каквој смо ми групи били. Јесмо их победили у Данејдину, али ово ће бити другачија утакмица, у сваком погледу", истакао је Пауновић.

Два дана је још остало до утакмице, што је сасвим довољно времена и за нека тактичка изненадјења.

"Свако има своје бриге, а циљ нам је исти, да се пласирамо у финале. Мали ме је доста изненадио против Немачке, јер су играли другачије од оног на шта смо се код њих навикли, били су врло опрезни, добро су се поставили дефанзивно и чекали своју прилику из контранапада и брзих транзиција. Добро ћемо упознати играче са оним што их очекује, нећемо препустити ниједан детаљ случајности", закључио је Пауновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗИЗУ

16.06.2015 08:00

Показите им ко је мали а ко велики! Велика србија до токија ал преко милвокија! Пратит цемо насу брацу ми из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Свим срцем уз Србију

ОДГОВОРИТЕ