Paun: Ovo je šansa koja se pruža jednom u životu!

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je da njegov tim mora da zaboravi sve što je do sada napravio na Novom Zelandu.

Fudbal 16.06.2015 | 09:40
Paun: Ovo je šansa koja se pruža jednom u životu!

On je poručio svojim izabranicima da u polufinalu protiv Malija iskoriste priliku koja se pruža jednom u životu

Polufinalna utakmica izmedju Srbije i Malija igra se u sredu od 9.30 sati po srpskom vremenu.

"Gledamo napred, gledamo dalje, gledamo u ono što je ispred, u ono što želimo i što možemo da uradimo. Jednostavno, sada nemamo vremena da se bavimo bilo čime drugim osim onim što nas očekuje u sredu protiv Malija. Euforije ne sme da bude, sada moramo još više da se "zategnemo", još više da zbijemo redove, da se odmorimo, skoncentrišemo, jer imamo ispred sebe priliku koja se pruža možda jednom u životu", izjavio je Paunović, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Prema njegovim rečima, srpski tim nikako ne sme da udje u meč sa idejom da je u pitanju rival koga su pobedili u grupi sa 2:0.

"Već sam rekao da se na ovom prvenstvu više puta pokazalo da onaj ko misli da je favorit, taj ide kući. Mi moramo samo jednu stvar da imamo u vidu, ne igramo protiv Malija, već sa polufinalistom prvenstva sveta, oni su ekipa koja je izbacila Ganu i Nemačku, možda tek sada vidimo u kakvoj smo mi grupi bili. Jesmo ih pobedili u Danejdinu, ali ovo će biti drugačija utakmica, u svakom pogledu", istakao je Paunović.

Dva dana je još ostalo do utakmice, što je sasvim dovoljno vremena i za neka taktička iznenadjenja.

"Svako ima svoje brige, a cilj nam je isti, da se plasiramo u finale. Mali me je dosta iznenadio protiv Nemačke, jer su igrali drugačije od onog na šta smo se kod njih navikli, bili su vrlo oprezni, dobro su se postavili defanzivno i čekali svoju priliku iz kontranapada i brzih tranzicija. Dobro ćemo upoznati igrače sa onim što ih očekuje, nećemo prepustiti nijedan detalj slučajnosti", zaključio je Paunović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZIZU

16.06.2015 08:00

Pokazite im ko je mali a ko veliki! Velika srbija do tokija al preko milvokija! Pratit cemo nasu bracu mi iz REPUBLIKE SRPSKE. Svim srcem uz Srbiju

ODGOVORITE