Златан: Моја каријера је магична!

Будућност Златана Ибрахимовића све је неизвеснија, Милан га жели, он има уговор са ПСЖ до 2016, оставио је простор за повратак, а очекује и преговоре са клубом.

Фудбал 16.06.2015 | 19:40
Златан: Моја каријера је магична!

Иако ништа не планира јер има још 12 месеци уговора са ПСЖ, Ибра је изјавом да му је најважније да ужива, оставио отворена врата за могућност повратка у Милан.

Како преносе италијански медији, Ибра је заказао и састанак са председником ПСЖ Насером ал-Келафијем у Дохи, једни спекулишу да ће тражити да оде, други због продужења сарадње.

"Имам још једну годину уговора без других планова, али све може да се промени за један дан. Како сам старији, а сада сам и отац, другачије размишљам, другачија бирам клуб. Више нису битни само фудбалски аспекти, већ и врста града у којој ће живети моја породица", рекао је Ибрахимовић после меча за Шведску у недељу.

Ибрахимовић иза себе има импресивну каријеру, био је шампион Холандије, Италије, Шпаније, Француске, али није освојио Лигу шампиона.

"Многи људи мисле да је све у вези са Лигом шампиона, али то није истина. Желим да будем у клубу у којем ћу да уживам, да се лепо проводим и играм занимљив фудбал. Ако не освојим Лигу шампиона, верујте ми, мија каријера је и овако магична", закључио је Ибра.

Швеђанин би следеће сезоне у Паризу требало да заради 12 милиона евра, док му Милан нуди двогодишњи уговор вредан 9 милиона по сезони, или трогодишњи за 6 милиона по години.

"Росонери" покушавају да створе један од најбољих нападачких тандема у Европи, јер су на корак од трансфера Џексона Родригеса из Порта за 35 милиона евра.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РС

16.06.2015 21:13

краљ фудбала са балкана

ОДГОВОРИТЕ